Szeretné élvezni a luxus pihenést a Magas-Tauern-hegység lábánál? Szálljon meg a Bad Hofgasteini Das Alpenhaus Gasteinertal **** szállodában, ahol ízletes, regionális alapanyagokból készült félpanziós ellátás várja. Pihenjen a modern, kétszintes wellness-részlegben, merüljön el a medencékben és a pezsgőfürdőben, vagy lazuljon el a szaunában. Gyönyörű, elegáns szobák várják, ráadásul mindössze 280 méterre lesz az Alpentherme termálfürdőtől! Fedezze fel az Alpokat egy varázslatos kirándulás során.

A szálláshelyről

A Das Alpenhaus Gasteinertal **** a Gastein-völgyben, a Magas-Tauern lábánál fekvő Bad Hofgastein településen található. A helyszín gyönyörű természeti környezetének és nagyszerű létesítményeinek köszönhetően minden évszakban tökéletes egy aktív pihenés eltöltéséhez.

Nyáron 26 felvonó és több száz kilométernyi túra- és kerékpárút várja Önt. Utazzon fel a Schlossalm csúcsára, és gyönyörködjön a környékre nyíló lélegzetelállító kilátásban. Vagy túrázzon a Gamskarkogel (10,7 km) lábához, és látogasson el az Alpesi Szövetség hegyi hüttéjébe. Túrázhat a Gasteiner Badensee tóhoz (3,8 km), vagy legyőzheti tériszonyát, és átsétálhat a Stubnerkogel hegy tetején lévő felvonóhídon (17,4 km) is.

Télen a Gastein-völgy különösen népszerű síközpont, amely a híres Ski Amadé síközponthoz tartozik. Több mint 200 km pályát a következő 6 síterepen élvezheti: Schlossalm (1,7 km), Angertal (3,1 km), Stubnerkogel (17,7 km), Graukogel (13,5 km), Sportgastein (16,7 km) és Fulseck (19,8 km). A legközelebbi felvonó a szállástól mindössze 650 m-re található. A kisgyermekes családok számára 3 hópark is rendelkezésre áll. Ráadásul lehetősége van tökéletes napsütésben is síelni, hiszen a magas Sportgasteinben a hó egészen tavaszig megmarad.

A tél Bad Hofgasteinben nem csak a síelőknek varázslatos - az év vége felé a város gyönyörű karácsonyi vásárral, forró punccsal és finom ételekkel várja a vendégeket. A városközpontban egy szabadtéri jégpályát is állítanak fel, a fürdőparkban pedig sífutópálya vezet. Az Alpentherme (280 m) vagy a szomszédos Bad Gasteinben található Felsentherme (7,6 km) termálfürdők meglátogatása pedig egész évben ajánlott.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos dupla erkélyes szobában lesz. A belső teret a hegyvidéki stílus ihlette, de a berendezés modern és nagyon elegáns. Harmonikus színpaletta és minőségi anyagok fogadják majd, amelyek mindegyike a részletekre odafigyelve lett kialakítva. A maximális kényelem érdekében minden szobában privát fürdőszoba található zuhanyzóval vagy káddal, az ágyakban pedig hipoallergén matracok szolgálják kényelmét és természetesen a WiFi csatlakozás is elérhető.

  • Az Urban Living S szoba 27 m²-es, franciaággyal, fotelekkel ellátott ülősarokkal, íróasztallal, TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A fürdőszobában fürdőköpeny és hajszárító található.

  • Az Urban Living M szoba 35 m²-es, és a franciaágy mellett egy pótágyként használható kanapéággyal is rendelkezik. A szobában TV, minibár, széf, íróasztal, fürdőköpeny és hajszárító található.

  • Az Urban Living L szoba egy 50 m²-es hálószobát kínál egy franciaággyal és egy pihenőhelyiséget fotelekkel és egy kanapéággyal. Ez pótágyként is használható. További felszereltségéhez tartozik egy íróasztal, TV, széf vagy minibár, fürdőköpeny és hajszárító a fürdőszobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étterem bárral, kandallóval és egy tágas nyári terasszal, egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt. A menü elsősorban regionális alapanyagokra épül, mint például az erdei gyümölcsök, illatos fűszernövények és frissen fogott halak. Emellett számos vegetáriánus és vegán opció is a kínálat része. Emellett érdemes megkóstolnia a különleges gyógynövénykoktélokat, illetve más frissítő italokat is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódásért egy 2000 m²-es, kétszintes wellness- és spa központ várja Önt:

  • Panorámás beltéri medence (31 °C), 2 pezsgőfürdő (36 °C), relaxációs szoba.
  • Sauna World: Finn szauna (85-95 °C), bio gyógynövényszauna (50-60 °C), aromaterápiás szauna fényterápiával (45-60 °C), rózsakvarc gőzkabin aromaterápiával, Sóbarlang gőzkabin sóterápiával, tepidárium és laconium, jég iglu, Kneipp sétány, trópusi élményzuhanyok, relaxációs szoba fűtött nyugágyakkal, mezítlábas ösvény és Vital bár italokkal és snackekkel.
  • Alpen Veda Spa természetes kozmetikumokat használó masszázsok és kezelések széles választékával.
  • Kert és szabadtéri terasz a pihenéshez és napozáshoz
  • 24 órás fitneszterem (40 m²)
  • Beltéri és kültéri jógaórák

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Das Alpenhaus Gasteinertal **** egy kiemelten kutyabarát szálloda, így négylábú kedvenceit szívesen látják és jól gondoskodnak róluk. Ha négylábújával érkezik, a szobákban ágy, takaró és kutyatál is várja majd. A szomszédos Dogs Haircut by Sybille kutyaszalonban pedig hűséges társa a saját wellness-pihenését is élvezheti.

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal ****

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal ****

Kurgartenstraße 26 , Bad Hofgastein, Austria
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Alpenhaus Management GmbH Cégjegyzékszám: FN395969h


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
6 km
Sífutás
5,6 km

Utazási tippek

Magas-Tauern

Magas-Tauern Utazási tipp

A Magas-Tauern az egyik legkedveltebb üdülőhely, nyáron és télen egyaránt. A maga hihetetlen 1 836 km² alapterületével Ausztria legnagyobb nemzeti parkjaként tartják sámon. A park rengeteg természeti kinccsel büszkélkedhet, amelyek csak a felfedezésére várnak.

És mely helyeket is érdemes meglátogatni a Magas-Tauernben?

  • Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglockner hegycsúcsot (3 798 m)
  • Ausztria legmagasabb vízesését, a Walcherfall vízesést (500 m)
  • Európa legnagyobb vízeséseit, a Krimml vízesést
  • Ausztria legnagyobb gleccserét, a Pasterze gleccsert, amely területe 2 400 ha
  • Bad Gastein közkedvelt fürdővárosát

Túrázás közben ne felejtse el megcsodálni a túraösvényeket ékesítő értékes növényeket és a helyi állatvilágot, amelyet zergék, bakok és sasok képviselnek. A téli hónapokban Magas-Tauern téli sportok paradicsomává alakul át. A Raurisertal központot főleg a síelés, sífútás és snowboardozás szerelmesei látogatják, gyermekei pedig megvilágított szánkópályán élvezhetik az aktív pihenést.

További információ
Magas-Tauern Nemzeti Park
Magas-Tauern Nemzeti Park
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Bad Gastein
Bad Gastein