A természet lágy ölén, csak egy rövid sétára Tullnerbach nevezetességeitől várja Önt a Hotel Wienerwaldhof ****. Foglaljon szállást és pihenjen a Bécsi-erdő nyugalmában, lazítson a wellnessrészleg medencéjében és szaunáiban. Mindeközben pedig élvezze a csodálatos, regionális termékekkel teli félpanziós ellátást. Ráadásul Bécset és minden látnivalóját is a könnyen elérheti.

A szálláshelyről

Az osztrák főváros közelében, a Bécsi-erdő gyönyörű vidékén fekvő Hotel Wienerwaldhof ****-tól a környék összes látnivalója csupán egy karnyújtásnyira található. Akár a természetjárásért, akár a kerékpározásért, akár a nagyobb kihívást jelentő túrákért vagy a városnézésért rajong, itt biztosan megtalálja a számítását, hiszen olyan helyek várják a közelben, mint a Troppbergwarte (2,3 km) vagy a Purkersdorf Natúrpark (9,5 km).

Mindenképpen látogasson el Bécsbe is, amely kevesebb mint 30 km-re található a szálláshelytől. A város felfedezése közben ne hagyja ki a Schönbrunni kastélyt, a barokk Belvedere kastélyt, a Szent István-székesegyházat vagy az ókori ihletésű Parlament épületét. A történelem szerelmeseinek kötelező program a Leopold Múzeum vagy a Szépművészeti Múzeum tárlatainak megcsodálása. Ha pedig szórakozni szeretne, akkor a legendás Práter vidámparkban vagy a híres Állatkertben a helye. Télen a szokásos látnivalók mellett a csodálatos karácsonyi piacok csábítják a turistákat Ausztria fővárosába.

A téli időszakban a síléceit sem érdemes otthon hagynia, hiszen közvetlenül a szállodától több, jól karbantartott sífutópálya is indul. Próbálja ki például a 6 km-es Wienerberg vagy a 4 km-es Troppberg pályát. Ráadásul a remek Dollwiese síterep is mindössze 19,3 km-re üzemel.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes, tömörfa bútorokkal berendezett, rusztikus stílusú szobában foglalhatja el. Minden szoba saját zuhanyzós fürdőszobával, valamint TV-vel, széffel és WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Standard szoba körülbelül 25 m²-es, és egy franciaágy illetve egy kis ülősarok található benne. Néhány szobához saját erkély is tartozik.

  • A Superior szoba 30 m²-es térrel és 6 m²-es terasszal várja a vendégeket, akik kényelmét franciaágy, kanapé és egy munkasarok szolgálja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Restaurant Wienerwaldhof étteremben szezonális alapanyagokból készült helyi finomságokat fogyaszthat. Az étlapon vadételek, halak, különféle házi termékek (borok, lekvárok, gyümölcslevek...), valamint vegetáriánusok és egészségtudatos étkezők számára készült ételek szerepelnek. A szálloda saját borospincével is rendelkezik, ahol minőségi borok széles választéka várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hangulatos, 150 m²-es wellnessrészlegben beltéri medence, finn szauna és gőzfürdő várja a pihenni vágyókat. A melegebb hónapokban a szálloda előtti terasz napozóágyain is kellemesen kapcsolódhat ki.

Hotel Wienerwaldhof ****

Hotel Wienerwaldhof ****

Strohzogl 67 , Tullnerbach
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Franz Rieger GmbH Cégjegyzékszám: FN261639p


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
6,4 km
Busz megálló
1,8 km
Sípálya
15,2 km
Sífutás
0,1 km

Utazási tippek

Alsó-Ausztria

Alsó-Ausztria Utazási tipp

Alsó-Ausztria változatos tájai és hihetetlen kulturális gazdagsága minden turista álma. Csodálatos élményben lesz része, miközben megmássza a Bécsi Alpok hegyeit, virágos réteken és csillogó tavakon keresztül túrázik, és ősi városokban sétálgat.

Hová menjünk Alsó-Ausztriában?

  • Látogasson el a Melk gyógyfürdőbe, amely a National Geographic zsűrijét is lenyűgözte megőrzésével.
  • A Schloss Hof Európa legszebb barokk kertjével mindössze egy órányira van Bécstől.
  • Klosterneuburg kolostor
  • Kiránduljon el az Otscher Tropfsteinhöhle-hez.
  • az UNESCO világörökség részét képező Semmeringi vasút

A kerékpárosok és a borok szerelmesei nem hagyhatják ki a helyi kerékpárutakat a kiterjedt szőlőültetvényeken keresztül. Ne felejtse el megkóstolni a helyi borokat.

További információ
Bécs
Bécs
Práter vidámpark
Práter vidámpark
Schönbrunni kastély és állatkert
Schönbrunni kastély és állatkert