Önre is mesebeli kirándulás vár Feld am See városában. Nincs más dolga, mint megszállni a Hotel Klamberghof ***-ban és élvezni a nagyszerű félpanziós ellátást, a több különböző wellnessközpontba szóló korlátlan belépést, valamint a medencék és szaunák kényelmét. Amennyiben ez még nem volna elég, a csodás Brennsee-tó is a közelben található!

A szálláshelyről

A Hotel Klamberghof *** az ausztriai Karintiában, Feld am See városában, a festői Brennsee-tó (800 m) közelében található. Ezen a csodálatos helyen a fürdőzésen, a túrázáson és a lovagláson túl, szörfözéssel, hajókázással, kajakozással vagy paddleboardozással ütheti el az időt. Télen pedig pattanjon sílécre vagy korcsolyára, és hódoljon a téli sportoknak ameddig csak kedve tartja. És Villach híres városa (25 km) is egy rövid autóúttal elérhető.

Milyen kincseket rejt a szálloda környéke? Feld am See-ben meglátogathatja az evangélikus és katolikus templomokat vagy a 11 hektáros Alpine Wildpark (1,3 km) állatparkot és játszóterét. Feldpannalm (7,9 km) alpesi faluban két hegyi hütte - a Rieserhütte és a Wegerhütte - várja a látogatókat. Útban hozzájuk gyönyörű kilátásban gyönyörködhet, célbaérés után pedig egy kiadós étkezés várja.

Ne felejtse el meglátogatni a Bad Kleinkirchheim fürdőt (12,2 km) sem, ahol megtapasztalhatja a gyógyforrások igazi erejét. A termálfürdőn kívül egy népszerű síközpont is üzemel a közelben, ahol 100 kilométernyi sípálya és 25 modern felvonó igyekszik kiszolgálni a síelők igényeit. A legtöbb pálya közepes nehézségű, de könnyebbek is rendelkezésre állnak, hogy a legkisebbek se maradjanak ki a mókából.

Hol fogok aludni?

Szállását egy légies, színes, erkélyes és modern felszereltségű szobában foglalhatja el, privát zuhanyzós fürdőszobával, síkképernyős TV-vel és WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Kétágyas szoba 20 m²-es, és franciaággyal valamint íróasztallal felszerelt.

  • A Háromágyas szoba 24 m²-es, és egy franciaágy, egy egyszemélyes ágy és egy íróasztalt található benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ínyenceknek szóló élményekért látogasson el a partner Strandhotel Burgstaller *** éttermébe, ahol hagyományos osztrák ételeket fogyaszthat, amiket tapasztalt szakácsok friss alapanyagokból készítenek.

A szálloda éttermének legnagyobb előnye a tóhoz közeli elhelyezkedés. Így étkezés közben élvezheti mesés látványt. A társalgóban vagy a szabadtéri teraszon pedig még közelebbről csodálhatja a panorámát.

A hotel bárjába is érdemes benéznie, hiszen itt finom borok és szeszes italok széles választékából választhat. Fogyassza őket kedvére ebben a mesés környezetben.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódásról nyáron a szabadtéri fűtött medence gondoskodik, a szálloda szaunája pedig egész évben nyitva tart.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A lelkes sportolók számára a szállodában teniszpálya és asztalitenisz, valamint kerékpártároló áll rendelkezésre.

A nyári hónapokban a Strandhotel Burgstaller *** tóparti strandja is várja a vendégeket, amely egy fából készült mólóval és egy napozásra alkalmas füves területtel is rendelkezik. A vízi sportok szerelmesei a szörfözést, vitorlázást, kajakozást, paddleboardozást és egyéb tevékenységeket is kipróbálhatnak.

Hotel Klamberghof ***

Hotel Klamberghof ***

Dorfstraße 32 , Feld am See
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Strandhotel Burgstaller KEG Cégjegyzékszám: FN315029d


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
9,1 km

Utazási tippek

Karintia

Karintia Utazási tipp

Rendkívül szép, mégis csendes és kevésbé frekventált hely - pontosan ilyen a Karintia régió Dél-Ausztriában. A gyönyörű erdők mellett számos tó is található itt, amelyek tökéletesek a nyári szórakozáshoz és a sportoláshoz. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See vagy a Liesertal és Maltatal tavak.

Mit érdemes kipróbálni Karintiában?

  • Túrázzon vagy kerékpározzon a Karawanken-hegység lábánál.
  • Fedezze fel a "rózsaszín völgyet" Rosental.
  • Próbálja ki az adrenalinnal teli ernyőzést a Dráva-völgyben
  • Látogasson el a mészkőszirtre épült Hochosterwitz kastélyhoz.
  • Gyerekekkel látogasson el a Minimundus Miniatűr Parkba

Télen ne felejtse otthon a síléceit sem - jól jönnek majd a számos síközpont egyikében.

További információ
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Villach
Villach
St. Kathrein termálfürdő
St. Kathrein termálfürdő