Élje át a tökéletes nyári vakációt az osztrák Stájerországban! A Hotel Landhaus St. Georg **** tökéletes kiindulópontja lesz a kirándulásoknak, ráadásul csodás kedvezmények várják, mint például az ingyenes felvonózás, buszhasználat, vagy uszoda belépő. A szállodában finom reggeli vagy félpanziós ellátás, valamint nagyszerű wellnessrészleg várja Önt.

A szálláshelyről

A festői stájerországi Gröbming faluban található Hotel Landhaus St. Georg **** ideális kiindulópont a kirándulásokhoz. Megmászhatja például a közeli Grimming csúcsot (14,6 km) - a Dachstein-hegység legmagasabb csúcsát, vagy a Gumpeneck (16,9 km) és a Kammspitz (16,5 km) csúcsokat. Emellett a Riesachfälle vízesés (33,8 km), az Ödensee-tó (41,8 km) vagy az óriási Dachstein-jégbarlang (66,8 km) szintén nagyszerű célpontok.

A nyaralást a Gröbming Amusement Park (3,6 km) meglátogatásával teheti még élvezetesebbé, ahol egy nagy kalandpark és egyéb látnivalók várják a kicsiket és nagyokat. Ha pihenni szeretne látogasson el a GrimmingThermal Spa (32,8 km) gyógyfürdőbe, ahol a hegyi tevékenységek után kikapcsolódhat.

A Schladming-Dachstein régió tökéletes választás télen is. A legközelebbi síterep a Galsterbergalm (9,9 km), de a téli sportok szerelmesei körében az Ennstal (11,7 km), Ski Amadé (37,6 km) és Schladming-Dachstein (32,6 km) síterepek a legnépszerűbbek.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, rusztikus szobában lesz, privát fürdőszobával, zuhanyzóval és WC-vel, síkképernyős TV-vel és széffel.

  • Az Erkély nélküli kétágyas szoba a földszinten található és franciaággyal és ülősarokkal felszerelt.

  • Az Erkélyes kétágyas szoba egy franciaággyal és egy asztallal, valamint ülősarokkal felszerelt.

  • A Családi szoba egy hálószobát tartalmaz franciaággyal és egy nappalit kanapéággyal. Erkély vagy terasz is tartozik hozzá.

  • A Családi lakosztály egy kétágyas hálószobával és egy kanapéval ellátott nappalival, valamint erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

  • A Torony lakpsztály tágas nappalival és erkéllyel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a Gröbminger-hegységre. Egy franciaágy található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme finom házias ételeket, valamint osztrák és nemzetközi különlegességeket kínál. Kóstolja meg a híres osztrák gőzgombócot, vagy az almás rétest és a bécsi szeletet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz használja ki a modern wellnessrészleg előnyeit, ahol finn és infraszaunában, illetve gőzkabinban melegedhet fel, majd a teázóval felszerelt relaxációs szobában lazíthat.

Hotel Landhaus St. Georg ****

Hotel Landhaus St. Georg ****

Kulmweg 555 , Gröbming
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
LANDHAUS GB GmbH Cégjegyzékszám: FN492598i


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Busz megálló
0,6 km
Sípálya
9,2 km
Sífutás
0,9 km

Utazási tippek