Utazzon el a festői osztrák Stájerországba és szálljon meg az Admont illetve a Gesäuse Nemzeti Park közelében található JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***-ben, majd fedezze fel a környék minden szépségét. A látnivalók felkeresésén túl élvezze a szálloda ízletes félpanziós ellátását és a 2 szaunával rendelkező wellnessrészlegben való nagyszerű pihenést. A hab a tortán pedig a szálloda épülete, hiszen a vendégek egy gyönyörű kastélyban térhetnek nyugovóra.

A szálláshelyről

A JUFA Hotel Schloss Röthelstein *** az ausztriai Stájerországban, a Gesäuse Nemzeti Park valamint Admont és Obrohof városok közelében fogadja vendégeit A környék kirándulóhelyei, kulturális élete és csodás városkái miatt, garantált a nagyszerű kirándulás.

A tartózkodás során mindenképpen térjen be a Admont kolostorba (3,8 km), ahol nemcsak a világ legnagyobb kolostori könyvtárát, hanem a világ egyik legnagyobb rovargyűjteményét, egy modern gótikus múzeumot, történelmi és kortárs műalkotások kiállításait és más látnivalókat is megtekinthet.

A kalandorok ezután Ausztria legfiatalabb nemzeti parkja, a Gesäuse (14,9 km) felé vehetik az irányt. Az Enns folyó völgyében csodás túraútvonalak, romantikus szurdokok és akár izgalmas hegymászás vár rájuk. Meglátogathatja a Kaiseraut resortot (8,6 km) is, amely télen családi síközponttá változik, ahol 3 km sípályán és 5 km sífutópályán tesztelheti ügyességét és állóképességét.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes szobában foglalhatja el. A modern berendezést olyan történelmi jellegzetességek egészítik ki, mint a fából készült mennyezet vagy a boltíves ablakok. A szobákban privát fürdőszoba, széf és wifi hozzáférés áll rendelkezésre.

  • A Kétágyas szoba egy franciaággyal, vagy két egyszemélyes ággyal és egy asztallal, valamint ülősarokkal van berendezve.

  • A Háromágyas családi szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, vagy három különálló ággyal, illetve asztallal és székekkel várja a vendégeket.

  • A Négyágyas családi szoba franciaággyal, vagy két egyszemélyes ággyal, valamint asztallal és székekkel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi étterem főként a helyi alapanyagokra és receptekre helyezi a hangsúlyt. Így házi mézet, limonádét, tojást vagy süteményeket is megkóstolhat. Ha pedig kávézni egy jót, ne hagyja ki hangulatos Castle Café-t sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A programok után kapcsolódjon ki a hangulatos wellnessrészlegben, ahol a finn és az infraszaunában melegedhet fel, vagy csak kedvére pihenhet a relaxációs zónában. Ezenfelül a teraszon vagy a kertben is lazíthat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a kirándulások során, hanem a kültéri játszótéren is jól fognak szórakozni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív vendégek számára röplabdapálya, teniszpálya és síbakancs kölcsönző is rendelkezésre áll.

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

Schlossstraße 32, Aigen , Admont
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
JUFA Hotels Österreich GmbH Cégjegyzékszám: FN286662m


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 21:00
Kijelentkezés
7:30 - 11:00
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Busz megálló
1,4 km
Sípálya
8,6 km

Utazási tippek

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Utazási tipp

Bad Mitterndorf városát a Hinterbergertal völgyet körülölelő fennséges hegycsúcsok árnyékában találja és rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít. Az újonnan épült termálfürdőn kívül temérdek alpesi hangulatú étteremmel és kávézóval találkozhat. Bad Mitterndorf környékén számtalan turista ösvény és kerékpárút szel keresztül, a tájat mesés tavak ékesítik, amelyeket az év bármely szakaszában megcsodálhat.

Hohentauern
Hohentauern
Drei Lacken tavak
Drei Lacken tavak
Tauplitz
Tauplitz