Vegye az irányt Felső-Ausztria felé, és szálljon meg a JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***-ban. A hangulatos szállodában, ízletes félpanziós ellátás és a wellnessrészleg szaunái várják. A környéken pedig számtalan kirándulóhely található. Fedezze fel a gyönyörű szurdokokat, a varázslatos vízeséseket és tekintse meg a világ egyik legnagyobb kolostorkönyvtárát. A kalandozásokban a Pyhrn-Priel ActivCard kedvezménykártya nagy segítségére lesz majd.

A szálláshelyről

A JUFA Hotel Spital am Pyhrn *** Felső-Ausztriában, Spital am Pyhrn falujában, a Kalkalpen Nemzeti Park természeti és kulturális látnivalói közelében fogadja vendégeit. Így egész évben rengeteg kirándulás, sport és szórakozás vár arra aki ideutazik.

Sétáljon végig például a Dr. Vogelgesang-Klammon, az egyik leghosszabb kiépített osztrák szurdokon, közben pedig gyönyörködjön a vízesések és a sziklafalak látványában. Ha vállalkozó szellemű, akkor a Kalkalpen Nemzeti Parkot felfedezheti, ami során eljuthat a Leopoldsteinersee tóhoz, a Bodinggraben völgyhöz és a varázslatos Salza-vízeséshez.

A Wurzeralm üdülőhely és a Hinterstoder hegyi központ egyaránt ideális nyári és téli tevékenységekhez is. Nyáron felkapaszkodhat, vagy felvonóval felutazhat a környék legmagasabb csúcsaihiz, télen pedig a közeli síterep pályáit és a sífutó útvonalakat tesztelheti.

Ha a városnézéssel is töltene egy kis időt, ejtse útba Windischgarsten városát, ahol egy barokk templom, a 16. századi városháza és egy múzeum a legfontosabb nevezetesség. De elindulhat a Losenstein kastély romjaihoz is, amik még a 12. századból maradtak fent. Vagy vegye az irányt Admont felé, a helyi bencés kolostorban található a világ egyik legnagyobb kolostori könyvtára.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme helyi és főleg bio alapanyagokból készült regionális különlegességekkel kényezteti vendégeit. Így tényleg megismerheti a helyi konyha legjavát miközben végig kóstolja a parasztkenyerek, a bioteák, a házi kolbászok és tejtermékek, valamint vegetáriánus ételek sorát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellnessrészlegben finn és gyógynövényes szauna valamint egy szuper élményzuhany található. Ha igazán szeretne lazítani egyet próbálja ki mindet. Ezenkívül egy pihenőszobát is igénybe vehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket szórakozásáról a beltéri gyereksarok gondoskodik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek asztaliteniszhetnek, focizhatnak és biliárdozhatnak. A sportos utazóknak pedig mindenbizonnyal jó hír kerékpár- és fűtött sítároló is rendelkezésre áll. Télen a sípályákhoz síbusszal is eljuthat.

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

Stiftsplatz 1 , Spital am Pyhrn
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
JUFA Hotels Österreich GmbH Cégjegyzékszám: FN286662m


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 22:00
Kijelentkezés
7:00 - 11:00
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
1,1 km
Sípálya
4 km

Utazási tippek

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Utazási tipp

Bad Mitterndorf városát a Hinterbergertal völgyet körülölelő fennséges hegycsúcsok árnyékában találja és rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít. Az újonnan épült termálfürdőn kívül temérdek alpesi hangulatú étteremmel és kávézóval találkozhat. Bad Mitterndorf környékén számtalan turista ösvény és kerékpárút szel keresztül, a tájat mesés tavak ékesítik, amelyeket az év bármely szakaszában megcsodálhat.

Hohentauern
Hohentauern
Keltenberg Természet- és Kalandpark
Keltenberg Természet- és Kalandpark
Tauplitz
Tauplitz