Vegye az irányt Ausztria, és a csodás Tirol felé majd szálljon meg az Arthur's Hotel am Achensee ****-ben! A stílusos szálloda a gyönyörű Achensee-tó partján fogadja vendégeit, akik a legnagyobb kényelemre, bőséges svédasztalos reggelire és számos kedvezményre számíthatnak. Unalomról pedig szó sem lehet, hiszen a közelben szuper túracélpontok, kerékpárutak, sportlehetőségek és akár fürdésre is alkalmas alpesi tavak találhatók.

A szálláshelyről

Az Arthur's Hotel am Achensee **** az ausztriai Maurachban, a hegyek és egy lélegzetelállító alpesi tó között fekszik. Az idilli falu és környéke egész évben vonzza az aktív pihenés kedvelőit. Itt lehetőségük nyílik túrázásra, úszásra, síelésre, hegyi kerékpározásra, sárkányhajózásra, valamint ejtőernyőzésre is és ez még nem minden, hiszen a közeli Achensee tóban búvárkodni is lehet. Érdemes is kipróbálni, hiszen a tó vize olyan tiszta, hogy a látótávolság akár 10 méter is lehet, ráadásul mindez a lenyűgöző Karwendel-hegységben várja az utazókat.

Télen természetesen síelésé a főszerep. 4 síterep üzemel a szálloda közelében, köztük a népszerű Christum sítereppel, ahol mintegy 53 km sípálya és több mint 200 km sífutópálya áll a látogatók rendelkezésére. Az egész éves szórakozást az új Atoll Achensee Élményközpont garantálja, ami medencével, tetőtéri wellnessrészleggel és a hegyekre néző tóparti edzőteremmel rendelkezik. Térjen be ide egy kiadósat lazítani!

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében ízletes büféreggeli várja a vendégeket, akik a legjobb minőségű friss és regionális termékekből válogathatnak.

Éhségét a közvetlenül szomszédos Restaurant Venezia-ban is csillapíthatja. Az itteni menü a mediterrán konyhára épít, így olyan hagyományos olasz finomságok kóstolhat meg, mint a saláták, az antipastik, a pizzák, a tészták és persze a hal- valamint húsételek.

Zárja a napot a stílusos koktél bárban, ahol izgalmas italok és a jó zene várja. Egészségére!

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodai vendégei számára rendelkezésre állnak az AchenseeCard által érvényesíthető kedvezmények:

  • Csónakázás az Achensee tavon
  • Kedvezmény a régió különböző múzeumaiba szóló belépőkre
  • Belépő a wattensi Swarovski Worldbe.
  • Utazás Európa legrégebbi gőzmozdonyos fogaskerekű vasútján
Arthur's Hotel am Achensee ****

Arthur's Hotel am Achensee ****

Dorfstraße 23 , Eben am Achensee
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
22 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
1,4 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
37,8 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
5,6 km

Utazási tippek

Maurach - Rofan Síközpont

Maurach - Rofan Síközpont Utazási tipp

Az Achensee-tó fölé 2039 méter magasan emelkedő síterep meglepően ideális a haladó síelők mellett a gyermekes családok számára is, ahol egy modern gyermek sívilág várja őket. De találnak itt egy szánkópályát is, amely a kék lejtőn egészen a völgyig tart, valamint egy helyi különlegességet - a völgy fölött felfüggesztett kötélrepülést, az Air Rofan nevű repülőt.

Achensee-tó
Achensee-tó
Juwel Alpbachtal Wildschönau síterep
Juwel Alpbachtal Wildschönau síterep
Swarovski Kristályvilág
Swarovski Kristályvilág