Hagyja maga mögött a mindennapi nyüzsgést és fedezze fel a Fehér-Kárpátok festői természetét. Szálljon meg a csehországi Javorník településen található Hotel Filipov *** szállodában és töltődjön fel a békét, nyugalmat és kikapcsolódást nyújtó szaunában és pezsgőfürdőben. Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor ellátogathat a fitness terembe, valamint utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része. A természeti látnivalók felfedezéséhez számos kijelölt túraútvonal áll rendelkezésre. Télen a hó szerelmesei pedig a mindössze 500 méterre található síterepet is felfedezhetik.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Filipov **** a Nagy Juhar hegység lábánál a Fehér Kárpátok védett tájvédelmi körzet szegélyén, erdők, patakok és vízesések között található. Töltődjön fel ebben a gyönyörű környezetben, ahol nagyszerű aktív, vagy romantikus pihenés várja. Télen értékelni fogja az 500 m-re lévő Filipov síközpont pályáit, egész évben pedig az Uherský Brod-i Janáček családi sörfőzdét (28 km). Fedezze fel a Kuželovi malmot (7,3 km), valamint a történelmi műemlékek közül a Veseli nad Moravou (20 km) vagy a Buchlov kastélyt (43 km).

Hol fogok aludni?

A szobák TV-vel, internet-hozzáféréssel és privát fürdőszobával, WC-vel és káddal vagy zuhanyzóval vannak felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme változatos kulináris különlegességeket és kiváló, helyben termelt borok széles választékát kínálja, valamint egy kandallós szalon is található, ahová visszavonulhat pihenni.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a szálloda wellness-részlegének nyugodt légkörét, ahová korlátlanul beléphet egész tartózkodása alatt (11:00 és 20:00 óra között). Töltődjön fel a pezsgőfürdőben vagy a finn szaunában (minden nap 17:00 és 20:00 között), a fedett medence átmenetileg zárva van. A szálloda a masszázsok széles választékával is büszkélkedhet. Felár ellenében kényeztetheti magát és ellazulhat egy fárasztó nap után.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Használhatja a tornatermet is.

Hotel Filipov ***

Hotel Filipov ***

Filipovo údolí 44 , Javorník
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
NATURO-PROMENANTE s.r.o. Cégjegyzékszám: 26222345


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Sípálya
1,4 km