Wellness élmények Dél-Morvaországban

Dél-Morvaországban csodálatos pihenésben lehet része. Fedezze fel a wellness-szállodákat vagy látogasson el az aquaparkokba, és természetesen élvezheti a nagyszerű morva borokat is. A választás az Öné, hogy a medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában tölti-e az idejét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová
Lenka Lávová
Ügyfélszolgálat


Dél-Morvaország különösen híres borvidékeiről, mivel itt található a legtöbb borospince, szőlőültetvény és borász egész Csehországban. De tudta, hogy Dél-Morvaország nemcsak a bor és a kerékpározás, hanem a wellness pihenés otthona is?

Wellness pihenés Dél-Morvaországban

Kínálatunkban gyönyörű szállodákat és vendégházakat talál, amelyek privát wellness-részleggel rendelkeznek. Élvezheti az egyszeri vagy korlátlan hozzáférést az úszómedencéhez, a pezsgőfürdőhöz és a szaunához. És mivel a wellness a kezelésekről is szól, kényeztesse magát egy feltöltő masszázzsal.

4* wellness szállodák elsősorban Brno városában találhatók. A 3* szállodák a vendégházakkal együtt Znojmo és Pálava környékén találhatók.