Pihenjen a morvaországi Luhačovice fürdőváros nyugodt környezetében, a Pomněnka Panzióban, amely csak egy rövid sétára található a híres gyógyfürdőtől. Minden reggel ízletes reggelivel várják, valamint kiváló minőségű helyi bort és desszerteket is kóstolhat. Hagyja maga mögött a hétköznapi fáradalmakat és töltődjön fel ezen a pihentető környéken. Látogassa meg a gyógyfürdőt, vagy tegyen egy kellemes kirándulást a közeli túraútvonalakon, valamint a környező sípályákat is felfedezheti.

A szálláshelyről

A Pomněnka Panzió a luhačovicai gyógyfürdő oszlopsorától mindössze egy rövid sétára, egy csendes mellékutcában található. Felfedezheti a közeli Fehár-Kárpátok mesés természetét. Látogasson el a Luhačovicei kastélyhoz és tegyen egy kellemes sétát a lenyűgöző kastélyparkban, vagy kiránduljon egyet a Luhacovicei víztározóhoz. Nincs messze Vizovice (20,1 km), ahol megtekintheti a gyönyörű kastélyt és meghódíthatja a kilátótornyot is, vagy érdemes ellátogatni Zlín-be (21,6 km), ahol uszoda, vagy a népszerű Lešná állatkert és egyéb érdekes építészeti emlékek is várják.

Fedezze fel a Fehér-Kárpátok Tájvédelmi körzet lenyűgöző természeti csodáit. Látogasson el a Čertoryje (54 km) védett területre az Orchidea tanösvénnyel, vagy tegyen egy kirándulást a valahai legelőkön és falvakon keresztül. Nyáron akár biciklivel, görkorcsolyával vagy gyalog is felfedezheti a környező természetet, télen pedig kirándulhat egyet a Luhačovicei erdőben. A síelés szerelmesei a közeli Miroslav síközpontban (1,2 km) fedezhetik fel a havas lejtőket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy nagyon kényelmes szobában lesz, mely minden szükséges felszereltséggel rendelkezik, például TV-vel, WiFi kapcsolattal, telefonnal, hűtőszekrénnyel, valamint privát zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház egy népszerű kis étteremmel rendelkezik, ahol különböző cseh és nemzetközi különlegességeket kóstolhat meg. Ha ételintoleranciája van, kérésre gluténmentes ételeket is készítenek.

Penzion Pomněnka

Penzion Pomněnka

Příční 292 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Ondřej Růžička Cégjegyzékszám: 72431113


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
1,2 km