Mindig is elakart látogatni Karlovy Vary-ba? Szálljon meg a központban, mindössze néhány lépésre az oszlopcsarnokoktól. Akár egyedül, akár kettesben vagy családjával száll meg, élvezze a finom félpanziós ellátást és a korlátlan wellness-szolgáltatást, amelyhez úszómedence, pezsgőfürdő és szauna is tartozik. A Hotel Kolonáda **** hangulatos szobákat és széles körű kezeléseket is kínál.

A Travelking által ellenőrizve

“Először jártam Karlovy Varyban, de remélhetőleg nem utoljára. A párommal a Hotel Kolonáda **** szállodában töltöttük az időnket, ami remek választás volt! A szálloda közvetlenül a fürdőközpontban található, így közel van a kolonnádokhoz és más vonzó kirándulóhelyekhez. A szoba tágas volt és mindennel felszerelt, ami a kényelmünkhöz szükséges volt. Az ételválaszték reggelinél és vacsoránál igazán gazdag volt. A szállodának saját wellness központja van medencével, pezsgőfürdővel és szaunával, ahol egy aktív városnéző nap után ellazulhattunk. Összességében nagyon jól éreztük magukat, ha Karlovy Varyba látogat mindenképp ajánljuk ezt a szállodát.”

Nikodem Jacuk - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

A Hotel Kolonáda ****, ahogy a neve is mutatja, közvetlenül a Karlovy Vary oszlopcsarnokon található, így a fürdőváros legszebb helyei könnyen elérhetőek lesznek.

A szálloda közvetlenül a Teplá folyó partján található. Csak menjen át a gyógyfürdői hídon (20 m), és máris a Park oszlopcsarnoknál (50 m) találja magát. Ha tovább halad felfelé a folyón, eléri a Malom (200 m) és a Piac (500 m) oszlopcsarnokokat, ha tovább halad, akkor eljut a leghíresebb Forrás kolonnádhoz (600 m). Itt megkóstolhatja a híres Vřídlo-forrást, vagy egy kirándulás keretén belül felfedezheti a kolonnád alatti területet is. Ha továbbhalad, akkor eljut a drótkötélpályához (1 km), amely a Barátság oszlopsorhoz visz, ahol a Diána kilátótorony (2,2 km) is található, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik Karlovy Varyra.

A gyógyfürdői nyaralás remek kiegészítője lehet a Moser Üvegmúzeum (4,5 km), a Becherovka Múzeum (1,3 km) vagy a Karácsonyi Ház (5,5 km) meglátogatása, ahol egész évben élvezheti az ünnepi hangulatot. Télen sífuthat vagy síelhet a híres síközpontokban, mint például Boží Darban (30 km) vagy Klínovecben (32 km).

Hol fogok aludni?

Szállása az 59 egyágyas vagy 86 kétágyas, stílusosan berendezett szoba egyikében lesz. A felszereltség a kényelmes ágyon kívül WiFi csatlakozás, műholdas TV, minibár, széf, telefon, íróasztal és szekrények. A szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Bármivel is szeretné indítani napját, a büféreggeli során hideg és meleg ételek széles választékát találja. A vacsora a szálloda vendégei számára háromfogásos menüt kínál, valamint egy salátabár is rendelkezésre áll.

Van egy modern Lobby bár is, ahol kávé, tea, alkoholos és alkoholmentes italok széles választékával várják a vendégeket. Az itt készített sushi egy neves specialitás. Nyáron mindenképp látogasson el a folyóra néző nyári teraszra.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy gyógyfürdői pihenés sem az igazi egy jó adag wellness pihenés nélkül. A medencét (8x4 m, 27-28°C), pezsgőfürdőt (35-36°C) és finn szaunát (90-95°C) ráadásul közvetlenül a szállodában élvezheti. Felár ellenében kipróbálhatja a spa kezelések széles választékát - mit szólna egy habfürdőhöz vagy egy kényeztető masszázshoz?

Hotel Kolonáda ****

Hotel Kolonáda ****

I.P. Pavlova 8 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SPA Management s.r.o. Cégjegyzékszám: 02798191


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető - csak 10 kg-ig és előzetes egyeztetés alapján
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 400 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
50 m

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ