Egy igazi luxus wellness üdülésről álmodik? Akkor vegye az irányt Karlovy Vary felé és szálljon meg a Parkhotel Richmond ****-ban. A fényűző szálloda wellnessrészlegében a medencék, a pezsgőfürdő és a többféle szauna mellett infravörös padok, tepidárium és Kneipp-taposó is várja Önt. Relax csomagunknak hála pedig, minden nap választhat egyet a wellness- vagy relaxációs kezelések közül. Mindezt az ízletes félpanziós ellátás valamint a gyermekeknek és felnőtteknek szóló programok teszik tökéletessé.

A szálláshelyről

A Parkhotel Richmond **** Karlovy Vary csendes részén, a Tepla folyó közelében vár vendégeire. A szállodát egy gyönyörű park öleli körbe, ahol egy japán meditációs kertben is megpihenhet. De választhatja a Štěpánka ásványvízforrásnál álló pavilont is.

A szállás nagyjából 1,5 km-re fekszik Karlovy Vary központjától. A számos látnivaló közül kiemelkednek a város híres oszlopcsarnokai: a Gyümölcsös (2 km), a Piaci (1,9 km), a Malomkő (1,7 km) és a leghíresebb, a Forró tavasz kolonnád (1,6 km). Utóbbi forrásának föld alatti részébe akár le is ereszkedhet. Ne hagyja ki a a Diana-kilátót (2,5 km) sem, ahová gyalogosan vagy drótkötélpályával is feljuthat. De szép kilátás nyílik a IV. Károly- (1,5 km) és a Goethe-kilátóból (2,5 km) is. És persze ritka az a turista, aki a Karácsonyi ház (7 km), a Moser üveggyár (6,5 km) vagy a Becherovka Múzeum (5 km) meglátogatása nélkül térne haza.

A téli sportok szerelmesei számára jó hír, hogy a Boží Dar (29 km) és a Klínovec (31 km) síközpont is elérhető közelségben várja a síelőket. HA pedig autó helyett a sílécein utazni, akkor fedezze fel a közelben található, jól karbantartott sífutó útvonalakat.

Hol fogok aludni?

Szállását egy privát fürdőszobával rendelkező Standard kétágyas szobában foglalhatja el. Rendelkezésére áll majd asztal, szék és fotel , valamint WiFi kapcsolat, TV, telefon, széf, minibár és hajszárító is. A kb. 22 m²-es szobákat, felár ellenében erkélyes verzióban is kérheti. Egyes szobákban pótágyazásra is van lehetőség.

Az élményt egy Lux kétágyas szobában történő tartózkodással emelheti még magasabb szintre. A Lux szobák tágasabbak (37 m²), és egy kanapéval vagy 2 karosszékkel is rendelkeznek. Némelyikhez közös terasz vagy erkély is tartozik, a fürdőszoba pedig bidével felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdjen minden napot egy kiadós büféreggelivel. A sokak szerint legfontosabb étkezés során hideg és meleg ételek valamint italok széles választékából válogathat. A vacsorát a szálloda vendégei szintén büfé formájában élvezhetik. Amennyiben valamilyen speciális diétát követ, vagy bármilyen egyéb kérése lenne, forduljon bátran a mindig segítőkész személyzethez. Nap közben pedig az à la carte finomságokat kóstolhatja meg.

A kávézóban vagy a teraszán kellemesen időzhet egy csésze kávé vagy más valamilyen más ital mellet. És itt mindig talál valami harapnivalót is, az itt kapható almás pitéről például legendák szólnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Amodern wellnessrészlegben vagy a medencékben elfelejtheti a mindennapi gondjait. Lazítson kedvére a pihenőmedencében, a pezsgőfürdőben, a termálmedencében vagy a Kneipp-taposóban. Vagy melegedjen fel a szaunavilágban, ahol finn, gőz-, infravörös- és gyógynövényszauna várja. És még egy sós tepidárium is rendelkezésére áll.

De nem kell ennyivel beérnie. Válogathat a különböző spa kezelések, például masszázsok, fürdők és pakolások közül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermeki a játszószobája játékaival szórakozhatnak kifulladásig!

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha a vakáció alatt sem szeretne kimaradni az edzésből, használja ki, hogy a szálloda egy fitneszteremmel is rendelkezik. Este pedig társaival együtt birtokba veheti a biliárdasztalt.

Parkhotel Richmond ****

Parkhotel Richmond ****

Slovenská 567/3 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Richmond a. s. Cégjegyzékszám: 63998548


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a fürdőtől
2,2 km
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ