Éljen át egy tökéletes wellness-pihenést a híres Karlovy Vary városában található Nostalgia luxusapartmanban ****. A városközpontban található apartman mindössze néhány lépésre lesz a híres oszlopcsarnokoktól és történelmi emlékművektől. Kapcsolódjon ki a gyógyfürdőben, de az apartmanban is lesz rá lehetősége, hiszen masszázsfürdő és saját szauna áll a rendelkezésére. Minden napot egy finom reggelivel kezdhet a Bagel Lounge kávézóban, és ha ínyenc, akkor van egy jó hírünk, a környéken számos híres étterem található.

A szálláshelyről

A Nostalgia Luxury Apartment a híres Karlovy Vary központjában található, a Köztársaság tér mellett, egy rövid sétára a vasútállomástól. Az apartman elhelyezkedésének köszönhetően minden híres történelmi emlékmű és hagyományos gyógyfürdő könnyen megközelíthető lesz. Egy sétával könnyen felfedezheti az oszlopcsarnokokat, kezdje a Dvořák-kertben (900 m), ahol a Gyümölcsös oszlopcsarnok található a Kígyó- és a Gyümölcsös-forrással. Folytassa a folyóparton, amin keresztül eljut a Malom kolonnádhoz (1,3 km), a Piac kolonnádhoz (1,5 km), valamint a Forrás kolonnádhoz (1,7 km).

Ha az időjárás engedi, látogasson el a közeli Jeleni Skok kilátóhoz (1,6 km) és sétáljon el az azonos nevű drótkötélpálya állomásához, amely a Diana kilátóhoz (2,5 km) visz. A gyerekek különösen élvezni fogják a tornyot, mivel ott található egy Minizoo állatkert. A tapasztalt túrázók a Saint Linhart's Game Reserve (2,5 km) park felé vehetik az irányt, ahol dámszarvasokat és vaddisznókat is láthatnak. Vagy menjen vissza a városba a Diana kilátótoronyból a siklóval, amelynek alsó állomása közvetlenül a Grandhotel Pupp (2,2 km) előtt található.

A kíváncsiskodóknak ajánljuk a Moser Üvegmúzeumot (3,1 km), ahol megtekintheti és esetleg ki is próbálhatja a hagyományos üvegkészítési technikákat. Vagy látogasson el a Becherovka múzeumba (160 m), amelyet "Karlovy Vary tizenharmadik tavaszaként" emlegetnek. Látogasson el a Karácsonyi Házba (4 km), ahol a Karácsonyi Múzeumot, a Teddy mackó múzeumot Csehország legnagyobb mackógyűjteményével, a Varázsvárost, egy kávézót és egy árusító kiállítást talál. nem csak karácsonykor.

Hol fogok aludni?

Szállása egy luxus apartmanban lesz, amely neorokokó stílusú belső térrel rendelkezik. Teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel, két különálló hálószoba és nappali síkképernyős TV-vel és kanapéággyal várja vendégeit. Minden szoba kortárs bútorokkal van berendezve, a hangulatot pedig csempekályha és kandalló fokozza. Van egy privát fürdőszoba hidromasszázskáddal, mosógéppel, hajszárítóval és infraszaunával. Az apartman összesen akár 8 fő elhelyezésére is alkalmas 5 ágyon és 3 pótágyon.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelire a Bagel Lounge különlegességei várják. Ráadásul a belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően csak pár lépésre van a kiváló éttermektől, amelyeket felfedezhet egy ebéd vagy vacsora alkalmával. Az egyik népszerű étterem a Becherplatz (160 m), ahol a híres Karlovy Vary-i gombócot és más cseh különlegességeket szolgálnak fel. Ha inkább a különlegesebb konyhát kedveli, próbálja ki az olasz Roma (210 m) vagy az ázsiai Dawok (290 m) éttermet.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel saját privát wellness-részlegében, amelyet közvetlenül a saját fürdőszobájában talál egy frissítő szaunával és hidromasszázskáddal. Csak gyertyákat és relaxáló zenét kell hozzátennie, és máris úgy érezheti magát, mintha egy luxus spa-ban lenne. De nem is lenne Karlovy Vary-i látogatás, ha nem próbálna ki legalább egy gyógyfürdőt. Az apartmantól egy rövid sétára található a híres Erzsébet fürdő (400 m), ahol kipróbálhatja az úszómedencét, a relaxációs medencét, az infraszaunát, a sóbarlangot vagy a különböző gyógyító és szépítő kezeléseket is, mint például a masszázsok, fürdők és pakolások.

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Dr. Davida Bechera 907/27 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Tomáš Mareček Cégjegyzékszám: 61762491


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,4 km