Látogasson el a méltán híres Karlovy Vary városába és szálljon meg a háromcsillagos Hotel Marttel szállodában, amely a város csendes részén található, mindössze 2 km-re Karlovy Vary főbb látnivalóitól, mint például a Vřídlo-forrás, a Malom kolonnád és még sok más látnivaló. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggelivel várják, valamint két múzeum belépőt is kap.

A szálláshelyről

A Hotel Marttel *** Karlovy Vary csendes lakónegyedében található. Kellemes sétával elérheti a Dvořák gyümölcsöskerteket (1,4 km) és az 1880 és 1881 között öntöttvas alkatrészekből összeállított Sadova kolonnádot (1,3 km), ahol a Szomorú- és a Kígyó-forrás fakad.

A Teplá folyó mentén továbbhaladhatunk az álreneszánsz kőből épült Malom oszlopsor (1 km) felé, amely a legnagyobb a városban található kolonnádok közül, és 5 forrással rendelkezik: a Malom-forrás, a Rusalka-forrás, a Vencel herceg-forrás, a Libuše-forrás és a Szikla-forrás. Kicsit odébb található a gyönyörű, svájci stílusú, fából készült Piaci kolonnád (1 km) és a Kastély kolonnád (1,2 km), de jelenleg csak a pavilon a Felső-kastély-forrással látogatható.

A kolonnádok felfedezése után továbbmehet a fürdőerdők és parkok felé. Például menjen el a Szarvasugrás (1,5 km) kilátóhoz, vagy drótkötélpályával a Diána kilátóhoz (3,1 km), és nézze meg a Pillangóházat (3,1 km) és a Szent Linhart kápolnát (3,7 km). A környéken számos festői kilátópont is található, mint például a Goethe-kilátó (2,7 km) a piros kilátótornyával, a IV. Károly kilátó (2,8 km) vagy a Háromkereszt-kilátó (800 m) a fából készült pavilonjával.

Visszatérve a városba, tegyen egy látogatást a Becherovka Múzeum-ba (1,6 km), ahol megkóstolhatja ezt a méltán híres gyógynövénylikőrt, nézze meg a Szent Péter és Pál ortodox templom-ot (1,9 km) lenyűgöző kék tetejével vagy a Moser üveggyár-at (4,6 km), ahol megismerkedhet a hagyományos üvegkészítési technikákkal. Érdemes meglátogatni a Karácsonyi Ház-at (5,5 km), amely nem csak télen, hanem egész évben várja az idelátogatókat, hogy megcsodálhassák a karácsonyi díszekből álló kiállítását és a Teddymackó Múzeumot is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes egy-, két- vagy háromágyas Standard szobában lesz. Minden szoba LCD TV-vel műholdas csatornákkal, Wi-Fi csatlakozással, íróasztallal és székkel, valamint privát zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, piperecikkekkel van felszerelve. (Hajszárító a recepción kölcsönözhető). Az ágyak lehetnek különálló ágyak vagy összetolhatók egy nagy franciaággyá is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges svédasztalos reggelivel, amelyet a földszinten található kellemes és világos étteremben szolgálnak fel. Friss péksütemények, sajtok, felvágottak, gabonafélék, többféle módon elkészített tojás, valamint egyéb hideg és meleg ételek közül választhat.

Az ebédet és a vacsorát a közeli éttermek egyikében fogyaszthatja el. Népszerű választás a Varyo élményétterem (1,4 km), ahonnan látványos kilátás nyílik Karlovy Vary városközpontjára, vagy a Staroslovanská kuchyně étterem (1,7 km), amely egyedi házi süteményekkel, hagyományos kemencével és szűretlen sörrel várja vendégeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha Karlovy Vary-ban jár, nem hagyhatja ki a gyógyfürdő meglátogatását. Fedezze fel egyenesen az egyik legrégebbit - az 1906-ban alapított Erzsébet fürdő-t, amely egyben Karlovy Vary legnagyobb balneo-központja is, mintegy 60 féle gyógykezeléssel. A gyönyörű barokk épületben úszómedence, relaxációs medence, infraszauna és sóbarlang várja a feltöltődésre vágyókat. Semmiképp sem szabad kihagyni a különféle masszázsokat, gyógyfürdőket, pakolásokat és egyéb kezeléseket.

Hotel Marttel ***

Hotel Marttel ***

Lidická 447/12 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Františkovy Lázně AQUAFORUM a.s. Cégjegyzékszám: 10989391


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
100 m