Akár családjával, akár barátaival tervezi pihenését, a csehországi Hotel Leyla ***-ban garantáltan nagyszerű élményben lesz része. A szállás teljesen leveszi majd a lábáról a hegyvidéki hangulatával, a Lipno-víztározó melletti elhelyezkedés pedig tökéletes a kirándulásokhoz és felfedezésekhez. Tegyen egy sétát a fák tetején vezető ösvényen, vagy pihenjen a közeli Frymburk Aquaparkban. Utalványunknak köszönhetően zletes félpanziós ellátásban lesz része, amely nemcsak a cseh, hanem a kaukázusi ételeket is bemutatja.

A szálláshelyről

A Hotel Leyla **** a csehországi Frymburk kisváros szélén, közvetlenül a híres Lipno víztározó mellett található. A szálloda épülete első látásra leveszi majd a lábáról, amely a klasszikus hegyvidéki stílussal és otthonosságával elkápráztatja majd. Lipno környéke tele van kirándulóhelyekkel, ahol számos szórakozási lehetőség várja évszaktól függetlenül.

Nyáron természetesen a fürdőzés, a vízi sportok, a csónakázás és egyéb szórakozás várja a víztározónál. De a kerékpárutak vagy a túrázás is nagy vonzerőt jelentenek. Elmehet például a Vitkov vár romjaihoz (7,4 km), a Schwarzenberg hajózási csatornához (29 km), vagy a gyönyörű Plešné -tóhoz (36 km).

Ha az időjárás nem kedvez a tóban való fürdőzéshez, akkor látogasson el a Frymburk Aquaparkba (1,3 km), amely több medencével, szaunákkal, sóbarlanggal és wellness kezelésekkel remek menedéket nyújt a rossz idő esetén is. Az adrenalin szerelmeseinek a Frymburki lőtér (3,2 km) és a Gokart Aréna (1,1 km) kínál remek kikapcsolódást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Télen a síelés szerelmesei meghódíthatják a legközelebbi síközpontokat, mint például a Lipno (5,8 km), a Sternstein (30 km) vagy a Hochficht (50 km) síterepek is megérnek egy látogatást. A téli hónapokban maga a Lipnói-tó felszíne a világ egyik leghosszabb természetes korcsolyapályájává változik.

Hol fogok aludni?

Szállása a 20 kényelmes szoba és lakosztály egyikében lesz, amelyek gyönyörű fa mennyezettel és fabútorokkal varázsolják majd el. Természetesen minden szobában WiFi hozzáférés áll rendelkezésre.

A kétágyas szoba az első emeleten található, amely két egyszemélyes ággyal, kis hűtőszekrénnyel, ventilátorral és TV-vel van felszerelve. A szobához privát fürdőszoba is tartozik, zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel.

A háromágyas szoba szintén az első emeleten található, amely berendezésében nagyon hasonló az előző opcióhoz. Itt is TV, ventilátor és kis hűtőszekrény várja a vendégeket, de a franciaágy mellett egy különálló egyszemélyes ágy is található. Itt is egy privát fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.

Az első emeleten található négyágyas hálószoba két különálló hálószobából áll, az egyikben franciaágy, a másikban pedig két egyszemélyes ágy található. Van még egy TV, ventilátor, kis hűtőszekrény és fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Egy igazán rendkívüli gasztronómiai élmény várja majd a Leyla étteremben, ahol a klasszikus cseh ételek mellett kipróbálhatja a kaukázusi konyhát is, például különféle salátákat és kebabot.

Indítsa napját a bőséges svédasztalos reggelivel, ahol a meleg és hideg ételek széles kínálatával várják. Szomjoltásként gyümölcslé- és kávé különlegességek várják. Különböző módon elkészített friss tojást is kérhet, szalonnát és palacsintát is.

Ebédre vagy vacsorára a menüből váogathat (a félpanziós vacsorák levest és üdítőt is tartalmaznak). Ha napközben pedig kirándulásra indul, az étterem szívesen elkészíti a rágcsálnivaló csomagot bagettel, itallal, gyümölccsel és édességgel. Ezt szükséges előre megrendelni a recepción.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek napközben remekül fogják érezni magukat a gyerek sarokban vagy jó idő esetén a szabadtéri játszótéren is levezethetik felesleges energiáikat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában képeslapot és túratérképeket is vásárolhat, valamint kerékpár- és sítároló is rendelkezésre áll.

Hotel Leyla ***

Hotel Leyla ***

Frymburk 181 , Frymburk
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
WIZARD STORM s.r.o. Cégjegyzékszám: 17631122


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Ingyenes (20 kg-ig) vagy100 CZK/éj (20 kg feletti kutya esetén)
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
1,1 km