Szeretné meglátogatni a híres cseh fürdőháromszöget? Akkor a Hotel Volcik B&B tökéletes választás. A Marienbad csendes részén található szállodában gazdag kontinentális reggelit fogyaszthat, és egy kellemes félórás séta csupán a zenélő szökőkút és a további látnivalók. Napközben pihenjen a szálloda varázslatos kertjében, bónuszként pedig próbálja ki a négyfogásos vacsorát.

A szálláshelyről

A B&B Hotel Volcik a csehországi *Marienbad csendes részén található, 1 km-re a Ferdinánd-forrás Collonádtól és körülbelül 2,5 km-re a fő fürdőhelytől. Ideális hely egy pihentető kikapcsolódáshoz, amely során megkóstolhatja a gyógyforrások vízét.

A szállodától csak egy rövid sétára található a Prelát Natúrpark (1,1 km), ahol a Prelát-forrás található. Innen indul egy tanösvény, amely a környező vidéken keresztül vezet. Ha viszont belátogat Marienbadba, akkor a Ferdinánd-forrás collonád (1 km) felé érdemes indulnia, ahonnan az Úšovický-patak mentén haladhat tovább. Az út során láthatja a gyönyörű Zenélő szökőkutat (2,5 km), a lenyűgöző Maxim Gorkij-colonnádot (2,6 km, illetve a Karolina és Rudolf-forrás collonádot (2,5 km).

Érdemes más fürdővárosokba is átlátogatnia, például Franzesbadba (37,6 km), amely elvarázsolja Önt történelmi építészetével. Nyáron mártózzon meg a Lidoban-(2,7 km), télen pedig látogassa meg a Mariánka síközpontot (3 km), 3 sípályával és több mint 30 km karbantartott sífutópályával. Az év vége felé Márianosztrán gyönyörű karácsonyi vásárt rendeznek, melyre érdemes ellátogatmi. A karácsony igazi szerelmesei ezután Karlovy Varyba (42 km) is elutazhatnak, ahol megtekinthetik a híres Karácsonyi házat, mely egyébként egész évben nyitva áll.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz privát fürdőszobával és erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A szobában egy franciaágy, televízió, íróasztal és fotelek is találhatóak. Természetesen a WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot egy finom kontinentális reggelivel. Friss péksütemények, felvágottak, sajtok, gabonapelyhek, gyümölcsök, illatos kávé - várja Önt. Ebédelni vagy vacsorázni látohgasson be a városba, népszerű választás a Restaurant Classic (2 km) ahol a cseh és nemzetközi specialitásokkal ismerkedhet meg.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda csendes kertje, napozóágyakkal és grillel rendelkezik, így napközben a szabadtéren is élvezheti a zavartalan pihenést.

B&B Hotel Volčík

B&B Hotel Volčík

Na Průhonu 329/16 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jaroslav Volčík Cégjegyzékszám: 11382864


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
1,2 km
Sípálya
2 km
Sífutás
2 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút
Franzensbad
Franzensbad
Karlovy Vary
Karlovy Vary