Látogasson el a csehországi Kutná Hora városába és szálljon meg a Hotel Mědínek *** szállodában, ahol büféreggelivel és háromfogásos vacsorával várják, a szobájában pedig bekészített ásványvíz és kávéfőző áll majd a rendelkezésére. Fedezze fel a környéket és látogasson el például a Szent Barbara székesegyházhoz, amelyet a késő gótikus építészet egyik legjobb példájának tartanak Csehországban.

A szálláshelyről

A Hotel Mědínek *** az ezüstbányászatáról híres és az UNESCO kulturális örökség részét képező csehországi Kutná Hora város történelmi központjában található. Fedezze fel ezt a látványos várost, amelyben a gótikus, reneszánsz, barokk és újabb stílusú műemlékekből nincs hiány. Néhány perces sétával elérhető például a Vlašský dvůr (Olasz udvar) kastély (250 m), a Hrádek kis kastély (600 m), a benne található Ezüstmúzeummal (500 m), valamint a híres Szent Barbara székesegyház (850 m). A filmrajongók ellátogathatnak az Alien vs. Predator Múzeumba (230 m).

Ha szeretné aktívan tölteni pihenését, akkor látogasson el a Vrchlice folyóhoz, amelynek partján található a Klimeška sportkomplexum (900 m), amely egy fedett uszodával, egy nyári uszodával, bobpályával, sportcsarnokkal, gördeszkaparkkal, jég- és inline korcsolyapályával várja az idelátogatókat. Kutná Hora közelében számtalan különböző nehézségű túraútvonal található túrázáshoz és kerékpározáshoz egyaránt. A népszerű turisztikai célpontok közé tartoznak a Sion vár romjai (10 km), a Kacina múzeum (8 km) vagy a Malesov melletti sziklák (7 km), amelyek a hegymászók paradicsoma. Ne hagyja ki a Sedleci osszárium katolikus templom (3,7 km) meglátogatását sem.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Superior kétágyas szobában lesz, amely műholdas TV-vel, hajszárítóval, WiFi kapcsolattal, káddal vagy zuhanyzóval ellátott privát fürdőszobával, és egy külön WC-vel rendelkezik.Felszereltségéhez a nagy ágy, a minibár, valamint a tea- és kávéfőző berendezés is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel hangulatos éttermében cseh és nemzetközi ételeket kóstolhat meg. A stílusos lobby bárban pedig egy finom kávé vagy egy frissítő ital várja. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a környéken számos kiváló étterem, bár, kávézó és borozó található.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az élményekkel teli kirándulások után töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén, amely medencével, finn szaunával, infra szaunával és egy kényelmes nyugágyakkal ellátott pihenőrészleggel várja. A wellness-részleg privát, maximum 4 fő befogadására alkalmas, így teljes nyugalom várja pihenés közben. Az egész élményt professzionális masszázzsal fokozhatja, kényeztesse magát lávaköves masszázzsal vagy egy mézes méregtelenítő masszázzsal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a gyerekekre is gondolt, ugyanis az étteremben gyereksarok várja őket.

Hotel Mědínek ***

Hotel Mědínek ***

Palackého náměstí 316, , Kutná Hora
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
LH Hotels & Resorts s.r.o. Cégjegyzékszám: 06341969


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:30-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
350 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Kutná Hora

Kutná Hora Utazási tipp

Kutná Hora csehországi város nem hiába szerepel az UNESCO listáján, és bár nincs vár vagy kastély, annyi mindent kínál, hogy egyetlenegy látogatás nem lesz elég, hogy felfedezze ezt a látnivalókkal teli környéket. Kutná Hora a múltban, ahogy a neve is mutatja, az ezüstkovácsolással volt kapcsolatban. A középkorban ezért az egyik legfontosabb cseh város volt. Ezért is található itt számos műemlék, amelyeket számos kávézó és étterem egészít ki.

Mit ne hagyjon ki, ha Kutná Hora városába látogat?

  • Szent Barbara-székesegyház
  • A sedleci csontváz
  • A Szűz Mária mennybevételének és Keresztelő Szent Jánosnak a katedrálisa
  • A város történelmi központjában tett séta során megtekintheti a Kőkutat, a pestisoszlopot, a Nepomuki Szent János-templomot, a Kőházat, a Dačický-házat az UNESCO műemlékekről szóló interaktív kiállítással és a Hrádek - Cseh Ezüstmúzeumot.

Kutná Hora több gyalogosok és kerékpárosok számára egyaránt alkalmas útvonalat is kínál.** Ajánljuk az úgynevezett Királyi sétát, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a város panorámájára, vagy a Kutná Hora körüli tanösvényt.

További információ
Szent Barbara székesegyház
Szent Barbara székesegyház
Sedleci csontház
Sedleci csontház
Százvai kolostor
Százvai kolostor