Vegye az irányt Csehország leghíresebb fürdővárosa, Karlovy Vary felé. Szálljon meg a Villa Trocnovban, ahol üdvözlő itallal és finom reggelivel vagy félpanziós ellátással várják. A szálloda wellnessrészlegében pedig úgy pihenhet, mint még soha az medencének, a pezsgőfürdőnek és szaunáknak hála. A szállás ráadásul csak egy rövid sétára található az oszlopcsarnokoktól és a többi szuper kirándulóhelytől.

A szálláshelyről

A Villa Trocnov a Karlovy Varyban található Villa Smetana **** szállodakomplexum része, amely két 1900-ban épült történelmi villából áll. A villák a város egyik legszebb részén, a Westend legrégebbi lakónegyedében, a Becher's Villa mellett fogadják vendégeiket. A szálloda kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen felkeresheti a fürdőközpontot és a leghíresebb látnivalókat.

Látogasson el a Viasz Múzeumhoz, majd a Malom, a Piac és a Forrás oszlopcsarnokok felé veheti az irányt. A gyógyító források megkóstolása természetesen kihagyhatatlan egy ilyen séta során. Tegyen egy kellemes sétát a Szent Linhart fenyőfával rendelkező erdei parkban, vagy menjen fel a Szarvasugrás kilátóhoz. Rövid sétával pedig a Diana kilátó is elérhető. Gyerekekkel szuper kikapcsolódás lehet a Minizoo és a Papilonia pillangóház megtekintése is.

A hidegebb hónapokban a téli sport szerelmesei meghódíthatják a környező síterepek, mint például a Bozi Dar, a Klínovec vagy a Jáchymov sípályáit. Ezenkívül a fürdőváros környékén számos gondozott sífutópálya is található. De a téli időszakban is meg van a maga varázsa ennek a mesés városnak, amely az adventi időszakban karácsonyi vásárával ragyog fel. Nagy látványosság a Karácsonyi ház a Karácsonyi múzeummal és a Teddy mackó múzeummal, amely egyébként szintén egész évben nyitva tart.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Villa Smetana (szomszédos épület) gazdag büféreggelivel várja, ami során sós, édes, hideg és meleg ételek közül válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Villa Smetana wellnessrészlegében a lehető legjobb kezekben lesz! Kényeztesse magát a 34 különböző relaxációs és gyógyító kezelés egyikével. A klasszikus masszázsoktól kezdve a szénsavas fürdőkön, a tőzeges pakolásokon és az oxigénterápián át a magnetoterápiáig, a pneumo akupunktúráig és még sok másig igazán széles a választék.

Két kezelés között próbálja ki a fedett medencét, a pezsgőfürdőt, a finn szaunát, a gőzszaunát vagy az infraszaunát. A gyönyörűen felújított wellnessrészlegből egyszerűen újjászületve fog távozni.

Villa Trocnov

Villa Trocnov

Krále Jiřího 1096/5-7 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTELIS s.r.o. Cégjegyzékszám: 09365508


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
360 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 430 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
53 m
Sípálya
24,8 km
Sífutás
18,5 km

Utazási tippek

Szent Péter és Pál templom

Szent Péter és Pál templom Utazási tipp

A Szent Péter és Pál templomot, más néven a Szent Péter és Pál ortodox templomot nem szabad kihagyni. Az épület orosz stílusban épült, aranyszínű hagymakupolákkal, így első látásra megragadja a tekintetet. G. Wiedermann építész tervezte, és 1893 és 1898 között épült, a Moszkva melletti bizánci-orosz templom mintájára. Belül gazdagon díszített belső térrel - sok szoborral és figurális festményekkel - várja a híveket és látogatókat.

Nyitvatartás:

  • Minden nap 9:00 és 18:00 óra között.
Antonín Dvořák park
Antonín Dvořák park
Viaszmúzeum
Viaszmúzeum
Gyümölcsöskert-Collonade
Gyümölcsöskert-Collonade