Kompromisszummentes vakáció várja Horvátországban. A Hotel Pinija **** nemcsak modern szobákkal és remek félpanzióval várja vendégeit, hanem két medencével, wellness- és animációs programokkal is. A tengerpart mindössze néhány méterre található a szállodától.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.” Teljes értékelés

Nikola Průdková - Pénzügyi csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Pinija **** Petrčane üdülőhelyen, egy festői félszigeten található. A kristálytiszta tenger, a fenyőfák kellemes árnyéka és a sok kávézó és étterem tökéletes mediterrán hangulatot teremt.

A közeli történelmi városok, Zadar (12 km) és Nin (10 km) számos nevezetességet, szórakozási és kulturális lehetőséget kínálnak. Ninben meglátogathatja a Szent-Kereszt templomát vagy megismerkedhet a Só Múzeummal is, mivel a városnak nagy hagyománya van a sótermelésben. A helyi iszap is jól ismert, amelyet gyógyító tulajdonságai miatt dicsérnek. Ha bármiféle bőrproblémától szenved, mindenképpen induljon el a Nina Lagoon Beach-re, hogy kényeztesse magát ezzel a természeti csodával. Zadarban a Kalelarga körút, történelmi épületeivel, nagyszerű kávézóival és éttermeivel is megér egy látogatást. A legnépszerűbb látványosságok közé tartozik a Tengeri orgona, amely egy építészeti hangművészeti objektum. Ez a hangszer a tengeri hullámok és csövek segítségével zenél, amelyek egy sor nagy márványlépcső alatt helyezkednek el. Egy másik látványos építmény a Nap köszöntése, mely a Tengeri orgonán is túl, a sétány legvégén található. Tervezője ugyanaz a Nikola Basic, aki a néhány méterrel lejjebb található Tengeri orgonát is megálmodta. Míg a Tengeri orgona a hangok játéka, addig a Nap köszöntése a fény játéka. Zadarban egy nagy kikötő is található, ahonnan a hajók indulnak, amelyek olyan népszerű félszigetekre kalauzolják Önt, mint Pag és Vir.

A horvát természet szépségét Telašćica (30 km) és Vrana tónál (50 km) is található természetvédelmi parkokban csodálhatja meg. A Telašćica-öböl az Adriai-tengerben élő delfinek kedvelt gyülekezőhelye, de találkozhat más lenyűgöző növény- és állatvilág képviselőivel is, mint például vándorsólyommal vagy a ritka tengeri korallokkal. A Vrana-tó Natúrpark kiváló helyszín madármegfigyelésre, vagy egy kellemes kirándulásra, valamint számos kerékpárút teszi még kellemesebbé a környék felfedezését. Az első elektromos turistavonat itt található Horvátországban, amely Pakostane-t köti össze a Vrana-tó Natúrparkkal, mely a gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt izgalomba hozza.

Strandok és tengerpart

A szálloda mindössze néhány lépésre van a strandtól. A kavicsos strand nagyrészt fák által árnyékolt és egy keskenyebb napozósávval van ellátva. A strand a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően ideális a gyermekes családok számára. Akik bizonyára értékelni fogják a felfújható vízi attrakciókat közvetlenül a parton. A strandon strandbár, valamint napozóágy- és sportfelszerelés-kölcsönző is található.

A Petricane strandot is kipróbálhatja, amely mindössze 3 perces sétával elérhető. Itt szintén kellemes árnyas fákat és vízi attrakciókat talál. Ha pedig bőrproblémáktól szenved, mindenképpen vegye az irányt a Ninska laguna strand (9 km) felé, amely gyógyiszapjáról híres.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Classic vagy Prémium kétágyas szobában lesz, melyek modern berendezésekkel és pihentető színvilággal várják. Minden szobában zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszoba, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, TV, minibár, széf és telefon található.

  • A Classic szobák körülbelül 19 m²-esek és gyönyörű panorámát nyújtanak a fenyőerdőre. Ezek a szobák franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendelkeznek, néhány pótágyazható is. Ezek a szobák erkély nélküliek.

  • A Prémium szobák körülbelül 22 m²-esek és erkéllyel is rendelkeznek, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a fenyőerdőre. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így akár 3 személy is kényelmesen elférhet. Választhat franciaágyas, vagy két különálló ággyal rendelkező szobát is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Mediteran éttermében mediterrán és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. Nagy hangsúlyt fektetnek a nyersanyagok minőségére és helyi eredetére. Ha napközben megéhezne a Kantun étteremben rendelhet további fogásokat az étlapról, amely a zöld területtel körülvett teraszon található. Lazítson egy csésze kiváló kávé, egy népszerű koktél, házi desszert vagy fagylalt társaságában a szálloda 4 bárjának egyikében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Wellness & Spa Center Marea-ban minden gondját elfelejtheti. Fedett és szabadtéri medencék, szauna, gőzfürdő, sóbarlang és tengerre néző relaxációs tér is várja itt. A teljes kikapcsolódáshoz válasszon a masszázsok és más wellness-kezelések közül. A szálloda fitneszteremmel is rendelkezik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Júniustól szeptemberig változatos animációs program várja a gyerekeket, többek között kreatív klubok, sportok, játékok és gyermekdiszkók. A legkisebbek kipróbálhatják a kültéri játszóteret, valamint a gyermeksarokban is kikapcsolódhatnak, ahol számos játékokkal várják őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában kerékpárkölcsönző , három teniszpálya és röplabdapálya is található, valamint a minigolfozást is kipróbálhatja. A személyzet szívesen segít félnapos vagy egynapos kirándulások megtervezésében is.

Hotel Pinija ****

Hotel Pinija ****

Ulica V 1a , Petrčane
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Intermod d.o.o. Cégjegyzékszám: 060028828


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
0,2 km