Látogasson el a népszerű Krk szigetre és töltsön el egy gondtalan nyaralást a Magal Hotel by Aminess *** szállodában, ahol szellős szobák és lakosztályok várják a tengerparttól mindössze 150 méterre. Utalványunknak köszönhetően bőséges svédasztalos reggeli és vacsora, valamint gazdag animációs programokkal is várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ha a kényeztetéseket szeretné fokozni, akkor próbáljon ki egy tengerparti masszázst vagy az aktívabbak ellátogathatnak a fitneszterembe is, ha pedig kirándulni támadna kedve, akkor kerékpárkölcsönzésre is van lehetősége.

A szálláshelyről

A Magal Hotel by Aminess *** a horvátországi Njivicében található, a Krk-szigeten. A szálloda az Aminess szállodalánchoz tartozik. Njivice egy békés kis halászfalu, amelyet kristálytiszta tenger és zöld erdők vesznek körül. A fürdőzés és a tengerparti szórakozás mellett felfedezheti a környéket, akár kerékpárral is, túrázhat, valamint megkóstolhatja a kiváló helyi konyhát.

Maga Krk sziget az Adria egyik legnagyobb és legnépszerűbb szigete. A történelem szerelmesei felfedezhetik a Fulfinum tengermelléki ókori maradványokat (5,7 km), amely egy régi római település volt a horvátországi Krk szigeten, mindössze néhány kilométerre Omišalj városától. Látogasson el Frangepán kastélyba (18 km) vagy az elhagyatott Dolovo faluba (11,5 km). Hódítsa meg az Út a Holdhoz sétányt, vagy bepillantást nyerhet a Biserujka cseppkőbarlangba (9,7 km). Természetesen a strandok is nagy vonzerőt jelentenek, például a gyógyiszapjáról híres Klimno Beach (8,9 km).

Krk fontos üdülőhelyei között a névadó Krk városa (13,7 km) mellett ott van még Omisalj (5,5 km), Dobrinj (11,2 km) vagy Vrbnik (19,9 km), ahonnan a különleges helyi bor, a Vrbnik Žlahtina fehérbor származik. Ne hagyja ki más regionális specialitások megkóstolását sem, mint például a shurlice-t, amely a sziget házitésztája, vagy a žgvacet, amely egy lassú tűzön főtt gulyásszerű marhaétel tésztával. Desszertnek érdemes megkóstolni a hagyományos süteményeket, mint például a presnac-t és povitica-t, amely utóbbi a horvát régió jellegzetes, ünnepi kalácsa sok kakaóval és dióval.

Strandok és tengerpart

A szálloda közelében két gyönyörű strand is található. A kavicsos, zuhanyzókkal és öltözőkabinokkal felszerelt Veya (150 m-re a szállodától) büszke a Nemzetközi Kék Zászló díjra, amit a víz és a környezet kivételes tisztaságáért nyert el. Itt a fürdőzés és vízi sportok mellett közvetlenül a friss levegőn kényeztetheti magát egy professzionális masszázzsal.

Ezeket a lehetőségeket kínálja az Atea strand is (200 m-re a szállodától), melyet szép kort megélt fák vesznek körül, amelyek árnyékába szívesen menekül minden strandoló erős napsütés esetén. A víz mélység mindkét strand esetén fokozatosan mélyül, és napozóágyak illetve napernyők is bérelhetők. Azt is meg kell említeni, hogy az Atea strandon kutyák számára fenntartott rész is található. Ha pedig egy kicsit messzebbre indulna, akkor kiránduljon el a Soline-öbölbe (6,6 km), amely gyógyiszapjáról ismert.

Hol fogok aludni?

Szállása egy szép, hangulatosan berendezett szoba vagy lakosztály egyikében lesz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környékre. Minden szoba légkondicionálóval és WiFi hozzáféréssel rendelkezik, valamint privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval is tartozik hozzá.

  • A Comfort szobák lehetnek erkély nélküliek is, amelyek a parkra néznek, vagy erkéllyel is rendelkezhetnek, amelyek a parkra vagy a mesés tengerre nézhetnek. Ezek a szobák kétágyasak, de pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A franciaágy mellett egy TV és íróasztal is található a szobában.

  • A Superior szobák saját erkéllyel rendelkeznek, amely ülőfelülettel és a parkra vagy a tengerre néző kilátással rendelkezik. A szobában egy franciaágy, TV, íróasztal, minibár és egy kis kanapéágy található, melyen még egy plusz személy is elfér.

  • A Junior lakosztályok 25 m²-esek, és a franciaágyon kívül egy pótágyként használható kanapéággyal is rendelkeznek. A szobákban íróasztal, TV és minibár is található. Ez az opció nem rendelkezik erkéllyel, de van egy parkra néző francia ablak, ahonnan megcsodálhatják a kilátást.

  • A Superior Junior lakosztályok valamivel nagyobbak (26-30 m²), és egy parkra vagy tengerre néző erkéllyel rendelkeznek. A franciaágy mellett egy kanapéágy, TV, minibár és íróasztal is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében helyi és nemzetközi specialitások széles választékával, és kiváló italokkal várják. Üljön ki a mesés teraszra, ahol elfogyaszthatja ezeket a finomságokat, és gyönyörködjön a kilátásban, ráadásul egy gyermeksarok is található, így a kicsik játszhatnak miközben a szülők élvezik a pihenést. Látogasson el a lobby bárba, amely szintén egy szabadtéri terasszal rendelkezik, és próbálja ki az üdítő- és alkoholos italok széles választékát, ráadásul itt gyakran tartanak szórakoztató élőzenei esteket.

Ebédre vagy akár uzsonnára a pár lépésre lévő kiváló éttermek egyikét is meglátogathatja. Ha olasz ízekre vágyik, akkor fedezze fel a Bukaleta Pizzéria finom pizzáit, vagy próbálja ki a 7seas bar & restaurant ételeit, vagy látogasson el a Cabana bar & sea-ba, ahol pedig remek koktélokat és harapnivalókat is megkóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda közvetlen közelében két gyönyörű strand is található. A Veya egy kavicsos strand (150 m-re a szállodától), amely elnyerte a Nemzetközi Kék Zászló díjat a kivételesen tiszta vízért és környezetért. Ha további kényeztetésre vágyna, akkor az úszás és a vízi sportok mellett egy kellemes masszázst is igénybe vehet a friss levegőn. Ezt kínálja az Atea (200 m-re a szállodától) strand, amelyet mesés fák vesznek körül, amelyek árnyéka menedékként szolgál az erős napsütés elől.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az Aminess szállodák gazdag animációs programjaikról ismertek. A 4 és 10 év közötti gyermekek számára a Miramí Mini Club szórakoztató és kreatív kézműves programokkal, sport- és tánc programokkal, valamint a kicsiknek szóló diszkóval várja a legkisebbeket. A 15 évesnél idősebb gyermekek számára kifejezetten sport- és tánc programokat szerveznek, mint például jóga, pilates vagy táncos aerobic.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőtteket is számos programlehetőség várja. Kipróbálhatják például a jógát, valamint különféle sportokat, mint a röplabda, vagy az asztalitenisz. Élvezhetik a szórakoztató estéken a hagyományos dalmát élőzenéket. Az aktívabb vendégek pedig ellátogathatnak a teljesen felszerelt fitneszterembe is, ahol súlyzós edző- és kardiógépek állnak rendelkezésükre.

Magal Hotel by Aminess ***

Magal Hotel by Aminess ***

Primorska cesta 40 , Njivice (Ostrov Krk)
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTELI NJIVICE d.o.o. Cégjegyzékszám: MB:02970635


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
1 km