Éljen át velünk egy pazar pihenést a Lengyel-Tátra legismertebb városában, Zakopanéban. Szálljon meg az élményfürdőtől egy karnyújtásnyira épült Hotel Helios szállodában, ahol bőséges büféreggelik, kedvezménykártya és korlátlan szaunázás várja vendégeinket.

A szálláshelyről

A Hotel Helios szálloda a híres Zakopane lengyel havasi városban épült, amelyet a téli fővárosnak is neveznek, de ez nem jelenti azt, hogy az év többi szakaszában ne találna itt egy kiváló üdülőhelyre. A szállodától csupán pár perc sétára húzódik Lengyelország leghíresebb sétánya, a Krupówki (700 m) és itt találkozhat a híres Pod Gubałówką piaccal is. A gyönyörű Równie Krupowa parktól, ahol kellemes sétákban lehet része, pedig szó szerint csak pár lépésre lesz elszállásolva. A téli sportok szerelmesei a legközelebbi síközpontot mindössze 1 km-re találják. Zakopane kiváló kiindulópontként szolgál túrázáshoz és kerékpártúrákhoz is. A közeli Podhale régióban számtalan turisztikai látványossággal, sípályával, kerékpárúttal és termálmedencével találkozhat. Látogasson el a Magas-Tátrába is, ahol megmászhatja Szlovákia legmagasabb csúcsát, a Gerlachfalvi-csúcsot (33 km), vagy a kicsit alacsonyabb Lomnici-csúcsot (45 km).

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, elegáns berendezésű, napfényes szobákban. A sobák hatalmas ablakai gyönyörű kilátást biztosítanak a környékre. A szobák televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel és káddal, vagy zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával lettek ellátva. Hajszárítót a recepción kölcsönözhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggeliket a szálloda Zakopiańskie Smaki nevezetű éttermében élvezheti. Az helyi és nemzetközi specialitások kizárólag friss és szezonális alapanyagokból készülnek. Az étteremhez játszósarok is tartozik, hogy a legkisebb vendégek se unatkozzanak. Kedvenc italait, kávéit és desszerteket a terasszal ellátott bárban kóstolhatja meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú napok után a szálloda szaunájában pihenheti ki fáradalmait.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a játékteremben élhetik ki magukat. A családi szórakozást pedig az asztalitenisz biztosítja.

Hotel Helios **

Hotel Helios **

Słoneczna 2a , Zakopane
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Stanislawa Ślimak Cégjegyzékszám: 492938720


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
17 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
1,6 km
Sípálya
2,2 km