Látogasson el a Lengyel-Tátrába és szálljon meg a Zakopane közelében található Górski Pałacyk Komplexumba ***. Nyáron Látogasson el Zakopanéba, fedezze fel a gorál építészetet, vagy kiránduljon a természetben. Ráadásul ha ellátogat a környékbeli termálfürdőkbe 10%-os kedvezményben részesülhet! Utalványunk megvásárlásakor választhat, hogy csak reggelit, vagy félpanziós ellátást szeretne-e a szálláshelyen.

A szálláshelyről

A Górski Pałacyk komplexum Kościelisko festői városában, a Lengyel Tátrában található, és 6 hegyvidéki stílusú épületből áll. Az év melyik szakában is látogat el, garantáltan nem fog unatkozni. A csodás természeti környezet túrázásra invitálja, télen pedig stalpakon is meghódíthatja a környező hegycsúcsokat. Fedezze fel a közeli Koscielisko völgyét (3,8 km) a gazdag túraútvonalakon, és kóstolja meg a regionális finomságokat a hangulatos hegyi kunyhókban, vagy fedezze fel a titokzatos Mroźna-barlangot (8,1 km). Látogasson el a Strążyska-völgyben található Siklawa-vízeséshez (6,9 km), vagy ereszkedjen le a Mała Łąki- (4,8 km) és a Chochołowska-völgyekez (4,7 km).

Nem szabad kihagyni a festői Zakopanéban található Gubałówka-csúcs (3,7 km) meglátogatását sem, ahol egy kalandpark is várja a felejthetetlen kilátás mellett. Télen lecsúszhat a sípályán, vagy a szánkópályán is. A lelkes síelők kipróbálhatják a Witów Ski (8,6 km) pályáit.

Nagyszerű kikapcsolódás várja Önt a Chochołowski fürdőben (12 km), mely 30 medencével, homokos stranddal, rengeteg gyerekeknek szóló látnivalóval és a Podhale régió legnagyobb szaunavilágával várja. Emellett érdemes csobbanni a Zakopane Aquaparkba (6,1 km) vagy Bania Thermal Spaba (23,2 km) is.

Hol fogok aludni?

szállása egy hangulatos, rusztikus stílusban berendezett szobában lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal és erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. A szobákban WiFi hozzáférés, TV, valamint tea- és kávékészítési lehetőség is rendelkezésre áll.

  • Az Economy szoba a tetőtérben található és egy franciaággyal, egy kis kanapéval, TV-vel, asztallal és székkel van berendezve. Ez a szobatípus legfeljebb 3 fő befogadására alkalmas.
  • A Standard szoba tökéletes választás 2 fő számára, hiszen egy franciaágy található benne TV-vel, asztallal és székkel.
  • A Tágas Standard szoba maximum 4 fő befogadására alkalmas, és az ágyak mellet egy televízió és íróasztal is található benne.
  • A Premium szoba akár 4 személy számára is jó választás, egy franciaágy és egy kanapéágy található benne és TV-vel, és konyhasarokkal.
  • A Családi apartmanban egy nappali mellett egy konyhasarok, egy ülősarok, grillező felszerelés, 4 ágy és egy televízió is várja a kedves vendégeket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében egyedi kulináris élmények várják - hagyományos lengyel konyha és modern ételek választékát kóstolhatja meg. Az étteremhez tartozik egy gyönyörű kültéri terasz, ahonnan a kilátás a fenséges Giewontra és a környező hegycsúcsokra nyílik.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekeket a komplexumban egy kültéri játszótér is várja, nagy homokozóval, hintákkal és egyéb attrakciókkal.

Komplex Górski Pałacyk ***

Komplex Górski Pałacyk ***

Salamandra 16 , Kościelisko
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Krystyna Kojda Cégjegyzékszám: 491864220


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
6,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
6,5 km
Sípálya
1,2 km
Sífutás
2,4 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs
Chocholów
Chocholów