Vendégeink a hosszú krakkói városnézés után a Hotel Orient**** szállodában pihenhetik ki fáradalmaikat. A szálloda számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, mint például medencében való úszkálást, pezsgőfürdőzést, vagy szaunázást. Kezdje a napot finom reggelivel és zárja le egy kiváló vacsorával.

A szálláshelyről

A Hotel Orient **** szálloda Krakkó csendes övezetében épül, 6 km-re a város központjától. Az óváros és főtere (8 km) az UNESCO világörökség része. A Visztula folyó sétányát a káprázatos Wawel Királyi-palota ékesíti, amely a Waweli székesegyházzal szomszédos. Mindenképpen érdemes még meglátogatni a Kazimierz zsidó negyedet (8,5 km), vagy az egész városközpontot körülölelő Planty városi parkot (6 km). Amennyiben kultúrális élmények után vágyódik, úgy látogassa meg a repülőmúzeumot (4 km), a Czartoryski Múzeumot (7 km), vagy a Krakkói Múzeumot (7,5 km). A szállodától mindössze 20 km-re találhatóak a Wieliczkai sóbányák, amelyek szintén az UNESCO világörökség listáját bővítik.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, hűtőszekrénnyel, íróasztallal, hajszárítóval és saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A napot büféreggelivel kezdi majd. A nap bármely szakaszában erőt gyűjthet a szálloda éttermében, amely lengyel és nemzetközi ízekkel várja. Kellemes időjárás esetén pedig élőzenés grillezés kerül megrendezésre a szálloda kertjében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda kiváló választás aktívabb vendégeinknek. Elidőzhet a konditeremben, vagy a szoláriumban, a hosszú nap után pedig megpihenhet a szálloda wellness központjában, amelyben fedett uszoda, finn szauna és pezsgőfürdő áll rendelkezésére.

Hotel Orient ****

Hotel Orient ****

Sołtysowska 25b , Krakov
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Geovita Spólka Akcyjna Cégjegyzékszám: 015529186


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
8,6 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
5,8 km