Látogasson el a Lengyel Besszádokban található Solina Resort & Spa *** szállodába, ahol a teste és a lelke is megpihenhet. A hotel wellness részlegében részt vehet a különleges szauna szeánszokon, a félpanziós ellátásnak és a kulináris rendezvényeknek köszönhetően pedig, megkóstolhatja a regionális specialitásokat is. Ha az aktív pihenés szerelmese, a szálloda fitnesz terme is Önre vár, vagy felfedezheti a Myczkowski-tó és környékének látnivalóit is.

A szálláshelyről

Hotel Solina Resort & Spa *** a Lengyel-Beszkidek hegység, (vagy másnéven Bieszczady-hegység) és a Myczkowski-tó közelében található. A hotel nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően minden évszakban csodás élményekben gazdagodhatnak az ide látogatók.

Télen a közeli síközpontok egyikébe látogathat el. A legközelebbi a Lesko-Síközpont Weremieńben (7 km), két sípályával, amelyek teljes hossza 1430 m. Az tapasztaltabb síelők számára az Ustrzyki Dolne (20 km) síterep kínál több mint 10 km sípályát a lesiklásra.

A melegebb évszakokban túrazva is felfedezheti a környező természetet. A Koziniec (2,4 km), Nad Jeziorem Myczkowieckie (7,8 km), Przełom Sanu u Grodzisku (650 m) és Bobry w Uhercach (3,7 km) természetvédelmi területek csodás túraútvonalakat kínálnak. Emellett érdemes ellátogatni a Punkt kilátóba (8 km), ahonnan csodás panoráma nyílik a Myczkowieckie és Solińskie tavakra és a festői Beszkidek-hegységre.

A szálloda közelében egy kiterjedt kerékpárút-hálózat is található, amelynek teljes hossza mintegy 2000 km. A leghíresebb itt húzódó kerékpáros útvonalak közé tartozik a jó katona Svejk ösvénye nevű nemzetközi útvonal. A Beszkidek Nemzeti Park területe híres a hucul lovak tenyésztéséről is, így érdemes ellátogatnia a Myczkowce (2,3 km) ménesbe is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett két vagy háromágyas szobában lesz. Minden szoba zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel és WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

  • A kétágyas szobák körülbelül 14-16 m²-esek, és két különálló ágy várja a vendégeket (az ágyak kérésre összetolhatók), de pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

  • A háromágyas szobák 30 m²-esek, melyben három különálló ágy várja a vendégeket, így jó választások lehetnek családok számára is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ebben a szállodában hódolhat a nemzetközi kulinális élvezeteknek. Az U Wodnika étteremben reggel gazdag svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Ebédidőben az étterem klasszikus és szezonális menüjéből választhat felár ellenében. A vacsora alatt nemzetközi és regionális fogások kerülnek felszolgálásra svédasztalos formában. Az étteremnek a regionális konyha ételei a specialitásai.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodakomplexumhoz tartozik egy wellness részleg is. Itt ellazulhat a pezsgőfürdőben, vagy a relaxációs részlegben, valamint részt vehet a rendszeres szauna szeánszokon is. Ha egy kis kényeztetésre vágyik, kipróbálhatja a masszázsok vagy szépségkezelések egyikét is. Az aktívabb kikapcsolódáshoz egy medence is rendelkezésre áll, ha pedig tartózkodása alatt is szeretné edzőtervét tartani, ellátogathat a szálloda fitnesztermébe.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nem csak a környező látnivalók felfedezése közben, vagy a medencében pancsikolva szerezhetnek felejthetetlen élményeket, de a szálloda játszóterén, vagy a beltéri játszószobában is.

Hotel Solina Resort & Spa ***

Hotel Solina Resort & Spa ***

Myczkowce k/Soliny; , Uherce Mineralne
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Elbest Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 592141800


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
100 m
Sípálya
7 km
Sífutás
17,6 km