Élvezze a pihenéssel teli üdülést a népszerű Hajdúnánás Gyógyfürdő termálvizében, amely mindössze 350 méterre található a Termál Panzió ***-tól. A panzió a kényelmes szobákon túl finom svédasztalos reggelit kínál Önnek. Az ár tartalmazza a belépőt a már említett fürdőbe is.

A szálláshelyről

A Termál Panzió *** Hajdúnánáson található, amely vendégszerető és kellemes légkörével elbűvöli majd. A panziótól mindössze egy rövid sétára (350 m) található a Hajdúnánási Gyógyfürdő, ahol tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Az UNESCO világörökségi listáján szereplő Hortobágy Nemzeti Park (20 km) gyönyörű természete számos jelzett túraútvonal mentén fedezhető fel. Történelmi emlékekért pedig látogassa meg Debrecent (40 km), ahol egy állatkert is található.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, TV, minibár, WiFi csatlakozás és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel finom reggelit várja a panzió étteremében meleg és hideg ételekkel. Az ételeket igyekeznek helyi, egészséges alapanyagokból elkészíteni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes relaxáció érdekében használja a finn és infraszaunát. Valamint mágnesterápiában és masszázsban is része lehet.

Termál Panzió ***

Termál Panzió ***

Kéky Lajos út 11 , Hajdúnánás
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
IMICA Termál Panzió Kft. Cégjegyzékszám: 09-09-009339


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,9 km