A kivételes Rába Quelle termálfürdő mindenképpen megér egy látogatást, ha Győrben jár. Ha tartózkodása alatt helyi gasztronómiai különlegességeket is szeretne megkóstolni, a Hotel Bolero *** a tökéletes szálloda az Ön számára. A kényelmes szobákban történő szállás és a bőséges félpanziós ellátás mellett termálfürdőbelépő, üdvözlőital, valamint késői be- és kijelentkezési lehetőség várja.

A szálláshelyről

A Győr fürdővárosban található Hotel Bolero *** széles körben ismert otthonos légköréről és segítőkész személyzetéről. A városközpont mindössze 3 km-re található, és mindenképpen megér egy látogatást, például a téren található gyönyörű Zichy palota. A gyermekek által kedvelt Xantus János Állatkert mindössze 3,4 km-re található a szállodától, a híres Rába Quelle Termálfürdő pedig 5,5 km-re.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: Wi-Fi-csatlakozás, hűtőszekrény, TV, valamint hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. Néhány szobához erkély is tartozik. Nyáron a légkondicionálás növeli a komfortérzetet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének magas színvonalát jól mutatja, hogy a hétköznapokon számos helyi lakos a Bolero étterem kiváló menüjét választja ebédre, a hétvégéken pedig felváltja őket a rengeteg család, akik itt szeretnék a közös ebédjüket elfogyasztani. Élvezze a svédasztalos reggelit, valamint a magyar és nemzetközi specialitásokat melyekből vacsorára választhat. A növényi alapú és egészséges táplálkozás követői is biztosan találnak kedvükre valót, hiszen az étlap húsmentes és diétás ételeket is tartalmaz.


SZ19000658 - Hotel

Hotel Bolero ***

Hotel Bolero ***

Fehérvári út 75. , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Vendégváró 2000 Vendéglátóipari Kft. Cégjegyzékszám: 0809008571


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
2 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,8 km
Távolság a fürdőtől
5,5 km
Busz megálló
0,2 km