Látogasson el a Miskolctapolca Barlangfürdőbe, és szálljon meg a Hotel Székely Kúriában. Hagyományörző berendezés, családias légkör és kedves, segítőkész személyzet jellemzi a szállást. A csomag reggelit is tartalmaz. A fürdő mindössze 800 méterre található.

A szálláshelyről

A Hotel Székely Kúria Miskolc csendes részén található, csupán néhány perc sétára a híres Miskolctapolca Barlangfürdőtől (1 km). Ha itt jár érdemes meglátogatnia a Diósgyőri várat (6 km) vagy a Deszkatemplomot (8 km). Az Avasi Kilátóból pedig, amely a város központjában található, beláthatja egész Miskolcot. Az állatkert (20 km) tökéletes lehet egy családi kiránduláshoz. Ha pedig egy kellemes sétára vágyik szép környezetben akkor a Népkert (5 km) lesz a jó választás.

Hol fogok aludni?

Szállás 22 m²-es kétágyas szobában. Szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, WiFi csatlakozás, hűtőszekrény és saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda teraszos éttermében hagyományos magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel ügyelve az alapanyagok szeronalitására. Reggelente svédasztalos reggelivel várják a vendégeket. Nyáron a kertben, élőzenés esteket tartanak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Hotel Székely Kúria hagyományos stílusú, egyben mégis modern hely. Az asztaloktól a párna hímzéséig minden részletben megtalálhatja a hagyományőrzés jegyeit.

Székely Kúria

Székely Kúria

Miskolctapolcai út 43 , Miskolc
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Kelemen-Ice Kft. Cégjegyzékszám: 14688603-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6,4 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,2 km