Élvezze a pihenést az Egerszalóki Termálfürdőben, és szálljon meg a Sweet-Life Wellness Apartmanokban. Az ár tartalmazza a reggelit, egy üveg bort és pezsgőt, belépést a pezsgőfürdővel és szaunákkal ellátott wellness-részlegbe, valamint játszótér használatot és fürdőköpeny bekészítést. A közelben található termálfürdők könnyen elérhetőek az apartmanoktól.

A szálláshelyről

A Sweet Life Wellness Apartmanok, Egerszalók központjában található. Látogasson el az Egerszalóki termálfürdőhöz, amely csupán 2000 m távolságra található. Az 1900 m²-es területen 17 úszómedencét talál 410 méter mélyről feltörő, egyedülálló ásványvízzel, valamint egy szaunavilágot, gőzfürdőt, aromaterápiás kabinokat és egyéb látnivalókat. Relaxáljon a forró gyógyforrásokban és a Sóhegyen, amely Európában egyedülálló természeti jelenség, amely állítólag csak három helyen látható a világon.

A tökéletes családi szórakozást kínáló Demjén Termálfürdő és Aquapark mindössze 4 km-re, valamint Eger városközpontja és a helyi fürdő 8,5 km-re található. A helyi fürdőkön kívül érdemes megnézni a 16. századi Eger várát, a 40 m magas török minaretet és a neoklasszicista bazilikát, amely Magyarország második legnagyobb temploma.Tegyen egy kirándulást a Mátrai Nemzeti Parkba (35 km) vagy a Tisza-tóhoz (50 km) is.

Hol fogok aludni?

A Superior szobák a földszinten találhatók, 25 m²-esek, amelyek kényelmes franciaággyal, kanapéval, kábel TV-vel, WiFi hozzáféréssel és vízforralóval vannak felszerelve. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy sarokkáddal, valamint egy kültéri terasz is rendelkezésre áll.

A Deluxe szobák felszereltsége megegyezik a Superior szobáéval, beleértve a privát fürdőszobát, a teraszt és a kanapéágyat is. Az egyetlen különbség az elhelyezkedés - mivel a Deluxe szobák az első emeleten vannak.

A Junior lakosztály (35 m²) a legigényesebb vendégeket is kielégíti. Ez az egyszobás lakosztály mangófából készült baldachinos ággyal, elegáns bársony kanapéval és egy kis konyhasarokkal rendelkezik. Emellett hidromasszázs zuhanyzóval ellátott fürdőszobával és saját terasszal rendelkezik.

A Black Art lakosztály (45 m²) egy kényelmes franciaággyal ellátott hálószobából, valamint egy kanapéval, konyhasarokkal és étkezővel ellátott nappaliból áll. Van egy sarokkádas privát fürdőszoba is, de ehhez a szobatípushoz nem tartozik terasz.

A Családi Grand lakosztály kínálja a legtöbb helyet (70 m²), amely két hálószobából, két fürdőszobából (zuhanyzóval és sarokkáddal), kanapéból és konyhából, étkezőből áll. Az apartmanból egy kültéri teraszos előszobába lehet kijutni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze a bőséges svédasztalos reggelit minden reggel a modern étkezőben. Friss péksütemény, gyümölcs, zöldség, felvágott, sajt és természetesen forró ital és gyümölcslé várja a vendégeket. Röviden, minden, ami egy jó nap elkezdeséhez szükséges. Nyáron ülőhelyek és pavilon is rendelkezésre áll a szabadban, ahol grillezhet vagy felmelegedhet a tűzrakóhely mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

Lazítson a wellness-részlegben, ízlésének megfelelően. Próbálja ki a gyönyörű pezsgőfürdőt, az infra és finn szaunát, gőzkabint és relaxációs szobát. De ne hagyja ki az udvaron található modern szaunaházat sem, aminek használatához előzetes foglalás szükséges.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára egy játszótér is rendelkezésre áll, ahol trambulin és hinta is található, valamint szükség esetén a legkisebbeknek kiságy is rendelkezésre áll.


EG19013445 - Egyéb szálláshely

Sweet Life Wellness Apartments

Sweet Life Wellness Apartments

Széchenyi Street 38. , Egerszalók
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Marosvolgyi-Invest Kft. Cégjegyzékszám: 24229153-2-10


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 19:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
2 km