Ismerje meg belföldi pihenés egy egészen más arcát! Válassza a művészi enteriőrrel rendelkező Stories Boutique Hotel ****-t. A gyönyörű szoba mellett csomagunk reggelit is tartalmaz, valamint kávét vagy teát a bárban és korai bejelentkezést/késői kijelentkezést.

A szálláshelyről

A Stories Boutique Hotel **** Budapest központjában található, három metróállomás (400 m) és egy buszmegálló (500 m) közelében. A főváros számos műemléket, múzeumot, nevezetességeket rejt és kiváló gasztronómiával rendelkezik. A festői Duna-part éttermekkel, kávézókkal és múzeumokkal mindössze 1 km-re található. A leghíresebb nevezetességekhez keljen át a Lánchídon a Duna túlsó partjára. Itt található a Budai Vár, a Halászbástya és a Parlament épülete (3 km). A tökéletes kikapcsolódás érdekében pedig válassza a Széchenyi vagy a Gellért Fürdőt (3 km). A budai várnegyed és a Duna-part az UNESCO Világörökség részét képezi.

Hol fogok aludni?

Szállás stílusos kétágyas szobában. Egy városnézéssel töltött nap után biztosan értékelni fogja a luxus ágyneművel ellátott king méretű kétszemélyes ágyat. Minden szoba WiFi kapcsolattal, LCD TV-vel, széffel, telefonnal és minibárral felszerelt. A szobához kapcsolódik egy saját fürdőszoba hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napot bőséges reggelivel indíthat, amelyet a szálloda földszintjén található kávézóban vagy a szobában szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Válasszon a professzionális masszázsok és szépségápolási kezelések egyikéből.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda számos színvonalas szolgáltatást kínál. A szállodai szobában lehetőség van koktélkeverő tanfolyam, fodrász , személyi edző, magánszakács vagy akár tetováló igénylésére.


SZ20003148 - Hotel

Stories Boutique Hotel ****

Stories Boutique Hotel ****

Király utca 26. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Secret Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 0109304850


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
3,3 km
Busz megálló
0,4 km