Irány Tiszaújváros és hazánk egyik legjobb termálfürdője! Válassza a luxus Tisia Hotel & Spa **** superior-ba szóló utalványunkat, kellemes szobákkal és félpanziós ellátással. A csomagunk korlátlan hozzáférést is biztosít a wellness-központhoz (úszómedencék, pezsgőfürdő) és a termálfürdőhöz is, amelyhez a szálloda közvetlenül kapcsolódik.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.” Teljes értékelés

Zoltan Horvath - Magyar értékesítési csapatvezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-4 2022

A szálláshelyről

A Tisia Hotel & Spa ****superior Tiszaújváros szívében található. A szálloda legnagyobb előnye, hogy közvetlen átjárással rendelkezik a helyi termálfürdőbe. Tiszaújváros ideális hely a feltöltődésre. A városban számos park is található, ahol zavartalanul pihenhet.

Ha kirándulna egy kicsit, látogassa meg a közelben található Miskolcot (33 km), ahol az egyedülálló Barlangfürdő, a Diósgyőri vár, a Miskolci Állatkert, a Tündérkert és a gyönyörű klasszicista házakkal körülvett Népkert várja. A környék további népszerű úti céljai közé tartozik a gyönyörű Andrássy-kastély (30 km) és Szerencs városa (35 km) is, ahol a Cukormúzeumban vagy a Rákóczi várban töltheti pazarul az időt.

Hol fogok aludni?

Szállását egy erkélyes luxusszobában foglalhatja el. A szobák a kényelmes ágyon kívül légkondícionálóval, WiFi csatlakozással, LED TV-vel, elektromos vízforralóval, minibárral, telefonnal és széffel felszereltek. A saját fürdőszobában minőségi Four Elements kozmetikai termékek, fürdőköpeny, papucs és hajszárító is található.

  • A Standard szobák 22-26 m² alapterületűek és 2 fő elszállásolására alkalmas franciaággyal vagy különálló ágyakkal berendezettek. Ráadásul pótágyazható változatban is igényelhetőek (2+1).

  • A Junior lakosztály (35,5-39,5 m²) terasszal rendelkezik és akár 4 fő számára is megfelelő kényelmet biztosít, akik egy franciaággyal vagy két különálló ággyal felszerelt külön hálószobában és egy kanapéval ellátott nappaliban rendezkedhetnek be.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns éttermében helyi és nemzetközi specialitásokat fogyaszthat. Előzetes egyeztetés alapján a szálloda speciális étrend igényekkel és allergiával rendelkező vendégeket is kiszolgál. A lobbyban egész nap élvezheti kedvenc koktéljait, finom kávét és könnyű harapnivalókat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz, így csak fel kell vennie egy fürdőköpenyt, és már indulhat is a tökéletes kikapcsolódás. A gyógyfürdő helyi gyógyvízzel rendelkezik, amely 1200 m mélységből fakad. A termál fürdőben 6 beltéri és kültéri medence található, 24–34 °C hőmérsékletű vízzel. Emellett gyermekmedencék, valamint vízi élményelemek és csúszdák is várják a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. A szauna szerelmesei finn, bio és infraszaunában lazíthatnak. Mindemellett többféle masszázs és orvosi vagy kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Itt a legkisebbek is garantáltan jól fogják érezni magukat. Szabadtéri játszótér, gyermekmedencék és fedett játszószoba is várja őket. Az étteremben gyermekmenü és kényelmes székek találhatók. Kérésre kiságyat és egyéb kiegészítőket biztosít a szálloda.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha az aktív pihenést preferálja, a Tisia Hotel & Spa ****superior a megfelelő hely az Ön számára. A szálloda közvetlen közelében található a Tiszaújvárosi Sport Park, amely számos sportolási lehetőséget kínál. A szállodában pedig fitneszterem található.

Tisia Hotel & Spa ****superior

Tisia Hotel & Spa ****superior

Teleki Blanka u. 4. , Tiszaújváros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
TISIA Event Kft. Cégjegyzékszám: 05-09-032379


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
0,5 km