Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa **** superiorban töltött termélfürdőzésről

Fedezzük fel Tiszaújvárost Zoltánnal, a Travelking csapat egyik tagjával! Részletes beszámoló következik a Tisia Hotel & Spa ****superiorban töltött pihenésről. Most mindent megtudhatunk a szállásról, ellátásról és a kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Tiszaújvárosi Tisia Hotel & Spa **** superiorban töltött termélfürdőzésről

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.04.26. - 2022.04.028
  • Hol szálltál meg?: Tisia Hotel & Spa ****superior
  • Hol található a szállás?: Tiszaújváros
  • Kivel utaztál?: A kislányommal
  • Milyen ellátást kaptál?: Félpanzió
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

A hosszú lezárásokat követően a kislányommal szerettem volna kimozdulni és elvinni egy wellness kikapcsolódásra. Igazán vártuk már, mert ő nagyon szereti a medencéket és fürdőket én pedig a fitnesz lehetőséget szerettem volna kipróbálni. Miskolcról indultunk autóval, ami szinte csak egy ugrásra van Tiszaújvárostól, mindössze 30 perc alatt elérhető autópálya matrica nélkül is.

Milyen volt a parkolás?

A szálloda saját, őrzött, sorompóval ellátott szabadtéri parkolóval rendelkezik, de a fedett beálló alatt is van lehetőség parkolni, ha egy kis szerencsével sikerül kifogni ott egy helyet. :-) A parkolás benne van az utalvány árában, így nem kell érte felárat fizetni és foglalni sem kellett előre.

Hol szálltatok meg?

A Tisia Hotel & Spa ****superior Tiszaújvárosban található, Miskolc közelében. A szálloda zárt folyosóval van összekötve a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel és bár a legtöbb turistát a termálvíz vonzza a városba, a közelben lévő látványosságokat sem érdemes kihagyni. A polgári M3 Outlet például a vásárlás kedvelőknek, a Kesznyéteni Tájvédelmi Körzet a túrázni vágyóknak, az Andrássy-kastély pedig a történelem szerelmeseinek kínál élményeket.

A szálloda kialakítása lenyűgözően elegáns volt, a tágas tereket letisztult bútorok tették otthonossá, amelyek teljes harmóniában voltak a modern megvilágítással. A szobák kialakítása, bútorzata is remekül tükrözte ezt az összhangot. A fürdőszobában például lila volt a hangulatvilágítás, ami a LED világításos tükörrel együtt remek hangulatot keltett (és engem, aki kedveli a különleges design megoldásokat, elvarázsolt). Az ágyak annyira kényelmesek voltak, hogy reggel alig akartunk felkelni, de az ínycsiklandó reggeli miatt megérte.

Mesélj az ellátásról!

Nem tudom említés nélkül hagyni az étterem remek hangulatát, és azt a modern designt, ami a szálloda egészén végigvonul. Az utalványunk félpanziós ellátást tartalmazott, amelyet hideg és meleg büfé formájában szolgáltak fel. Az ételek tökéletesen és friss alapanyagokból készültek és a választék igazán széles volt, gondoltak a vegetáriánusokra és a speciális étrendet követőkre is. A friss, ropogós pékáruk széles kínálata volt elérhető, de nem hiányoztak a friss zöldségek sem. A fiatal vendégeknek gyermekmenüvel is készülnek, amelyből nálunk a palacsinta különféle öntetekkel és a tejbegríz volt a legnépszerűbb.

Napközben hol ettetek?

Ugyan a szállodában is lett volna lehetőség ebédelni, hiszen bármikor közlekedhetnek a szállóvendégek a hotel és a fürdő között egy üvegfolyosón, azonban úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a strandfürdőben lévő éttermet. Az étlap itt is széles választékról tett tanúbizonyságot. Rengeteg különféle pizza, levesek, főételek és desszertek széles választékából, valamint alkoholos és alkoholmentes italok közül lehetett választani.

Milyen volt a szállodához tartozó termálfürdő?

A szálloda a Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában található, amely a fürdőhöz közvetlenül, zárt folyosón keresztül kapcsolódik. A recepción fürdőköpenyt és törülközőt is kaptunk. A fürdő épületében volt gyerekmedence és egy játszósarok is amit a kislányom nagyon élvezett. Tetszett, hogy a gyerekmedence jó elhelyezkedése miatt a gyerekzsivaj nem zavarja a fürdőzőket. A beltéri fürdőben élménymedence, pezsgőfürdő, valamint infra, -bio, és finn szauna is rendelkezésre állt a vendégek számára. A kültéri medencekínálat is nagyon bőséges. Elsősorban a gyerekek körében népszerű a vármedence, a kaland-, a hullám-, úszó-, és csúszdás medence is, de ha már elég volt a pancsolásból játszótér is található a strand parkjában csúszdás mászókával. A kültéri gyógyvizes medencében még hűvösebb időben is jó volt egy kicsit pihenni.

Közvetlenül a szállodában található vadonatúj edzőterem kiválóan alkalmas kardiós vagy súlyzós edzésekhez, hiszen remek gépekkel és súlyokkal felszerelt. Miután kicsit kinyújtóztattam az izmaimat, sokkal jobban éreztem magam és a fürdőben is jobban el tudtam lazulni.

Milyen volt gyerekekkel utazni?

A szálloda teljes mértékben kiszolgálja a gyerekek és a szülők igényét. A szobába kérhető fellépő és ülőkeszűkítő, valamint az étteremben található gyermekszék is. A szállodában játszószoba is található, amelyet többször meglátogattunk az ott tartózkodásunk alatt. A gyermekrészleg kialakításán is feltűnt, hogy a szálloda kiemelt figyelmet fordít a minőségre a legapróbb részletekig, ami megmutatkozott még a színesceruzákon is. Kipróbáltuk és remekül szórakoztunk a játékgépeken is.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Mindenképpen javaslom az Andrássy Kastélyt Tiszadobon
  • Illetve Miskolc városát, ahol remek programlehetőségek várják az ide látogatókat
  • Miskolctapolcán a parkot, ahol csodás élményt nyújt a vízi bicikli vagy a bobpálya és a Kalandpark, de a Barlangfürdő, a Diósgyőri vár és Lillafüred szépségeit is érdemes felfedezni. Mindkét helyszín csupán 30 km távolságra van a szállodától.

Röviden hogyan foglalnád össze a Tisia Hotel & Spa ****superiorban szerzett élményeket?

"A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A szobánk is tágas volt nyugtatóan ható fényekkel és kialakítással. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. A szálloda egészére mondhatom, hogy minden részlege harmóniában van egymással, amit a személyzet odafigyelése tesz teljessé. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Kedves mosolyuk és segítőkészségük bearanyozta a napunk. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt, hiszen mindenki kényelmesen fogja érezni magát ebben a csodás miliőben."


👍 A Tisia Hotel & Spa ****superior szállodát Zoltán, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 25. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet