Irány a Hotel Majerik ***, mindössze 100 méterre a Hévízi Termál-tótól. Legyen része egy különleges karácsonyi vagy szilveszteri pihenésben! Kényelmes szobák és ízletes félpanzió várja Önt, ha ajánlatunkat választja. Az ünnepi programok közt találhat koncerteket, gálavacsorát, közös fadíszítést, forralt bort és szilveszteri éjféli büfét is.

A szálláshelyről

A Hotel Majerik *** Hévíz központjában található, mindössze 400 méterre a híres termál-tótól. Fedezze fel a festői történelmi városközpontot sétányával, majd látogasson el a Hévízi Termelői Piac-ra, amely a tudatos vásárlóknak kínál minőségi és vegyszermentes termékeket. Fedezze fel a dombtetőn trónoló fehér és égszínkék színű Szentlélek-templomot is.

A közelben lévő Keszthelyen (6 km) meglátogathatja a gyönyörű Festetics-kastélyt vagy a számos érdekes múzeum egyikét. A Balaton partja mindössze 7 km-re található. Tökéletes kikapcsolódás lehet párok számára egy romantikus hajókázás a Balatonon. Akár gyalog vagy kerékpárral is felfedezheti a Balaton-felvidék szépségeit a rengeteg túra- és kerékpárútvonalnak köszönhetően, Népszerű célpontok közé tartozik a Sümegi vár (25,7 km), a Kis-Balaton Tájvédelmi Körzet (23 km) valamint a Tihanyi-félsziget (65 km) is.

Hol fogok aludni?

A Kétágyas szoba 21 m²-en kinál pihentető szállást, amely saját erkéllyel rendelkezik. Az Ön kényelmét szolgálja, hogy a szoba felszereltségéhez egy TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény és egy telefon tartozik. A szobához egy privát fürdőszoba is tartozik zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval.

A két hálószobás apartman nagyobb, 27 m²-es, ahol egy külön franciaágyas hálószobát talál és egy kanapéval ellátott nappalit, valamint erkély, TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény és telefon is tartozik hozzá. A privát fürdőszobában hajszárító és kád található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A magyar és nemzetközi konyha különlegességeivel várják Önt. Reggel bőséges büféreggelivel indíthatja a napot a szálloda éttermében. Este pedig ízletes vacsorát szolgálnak fel. Ha szeretne egy italt, látogassa meg a lobbibárt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a szálloda szaunájában, vagy válasszon a masszázsok, valamint a kozmetikai és gyógykezelések széles kínálatából.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában felár ellenében van lehetősége kerékpár bérlésére, így ideálisak a feltételek a kerékpártúrákhoz.


SZ19000957 - Hotel

Majerik Hotel ***

Majerik Hotel ***

Erzsébet Királyné u. 9 , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Majerik Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 20-9-077665


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 20:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
7,6 km