Élvezze a tökéletes üdülést Zamárdiban, a Balaton partján! A szállást a Hotel TOK Zamárdi biztosítja kényelmes szobákkal, ízletes félpanziós ellátással, valamint privát wellnessel (pezsgőfürdő és szauna) belépővel. Nem csak a strand, hanem számos turisztikai látványosság és nevezetesség is könnyen megközelíthető a szállodától.

A szálláshelyről

A Hotel TOK Zamárdi a Balaton déli partján található. A szállodából lélegzetelállító panoráma nyílik a vízre, a háttérben a hegyekkel és a Tihanyi-félszigettel. A legközelebbi strand mindössze 100 m-re található.

A déli part fővárosa, Siófok (7 km), amelyet a "Balaton fővárosának" is neveznek. Nem véletlenül ez hazánk egyik legnépszerűbb üdülőhelye hosszú füvesített strandjaival és kerékpárútjaival. Az Aranypart sétány gyönyörű rózsakertjeivel ideális a kellemes sétákhoz. Szórakozás és tökéletes kikapcsolódás várja Önt Galerius** (14 km) termálfürdőjében is.

Az itt tartózkodást hajókirándulással teheti még élvezetesebbé, amely közvetlenül Zamárdiból vagy Siófokról indul. Meglátogathatja például a Tihanyi-félszigetet a gyönyörű természeti adottságaival és strandjaival, vagy más népszerű parti üdülőhelyekre, mint Balatonfüred és Balatonalmádi, amelyek rengeteg vonzó szabadidős tevékenységet és látnivalót kínálnak.

Hol fogok aludni?

Szállás modern kétágyas, erkélyes szobában. A szobák türkiz és szürke színekkel díszítettek, és elegáns, harmónikus hatást keltenek. A kényelemről a légkondicionálás, WiFi kapcsolat, TV és minibár gondoskodik. A szobához saját fürdőszoba is tartozik, zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napot bőséges svédasztalos reggelivel indíthat. Az étlapon a magyar és a nemzetközi konyha bőséges választékát megtalálhatja. Esténként az étteremben svédasztalos vacsorát szolgálnak fel. kedvenc italát pedig a lobby bárban kérheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodához tartozik még egy wellness-részleg finn szaunával, pezsgőfürdővel és relaxációs részleggel.


EG19012593 - Üdülőközpont

Hotel TOK Zamárdi

Hotel TOK Zamárdi

Rákóczi Ferenc u. 38. , Zamárdi
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Élelmiszerlánc - Biztonsági Centrum Nonprofit Kft. Cégjegyzékszám: 0109184315


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
9,1 km