Legyen része egy fantasztikus kikapcsolódásban a Balaton mellett. A Tokajer Wellness Panzió *** kényelmes szobákat, svédasztalos reggelit és nagyszerű szabadidős lehetőségeket kínál. A fedett és szabadtéri medence, pezsgőfürdő, szaunák, sóbarlang, fitnesz, csocsó, biliárd és asztalitenisz mind Önre vár!

A Travelking által ellenőrizve

“A panzió remek helyen, a belváros és a Balaton közelében található. Ez egy igazán családias hely, ahol minden vendég otthon érezheti magát. A szobák tökéletes méretűek, és erkéllyel rendelkeznek, ahol esténként igazán hangulatos egy-két italt elfogyasztani. A gyerekek számára új játszótér áll rendelkezésre napozóágyakkal, így a szülők pihenés közben felügyelhetik őket. Nagyon tudom ajánlani a közelben lévő Városi Strand-ot és a Halászcsárdát is.”

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2021

A szálláshelyről

A Tokajer Wellness Panzió *** a Balatonnál, Keszthely városában található. Romantikus séták a tó körül, úszás a frissítő vízben, különféle sporttevékenységek vagy egyszerűen csak ejtőzés az egyik strandon. Jól hangzik igaz?

Keszthely tele van éttermekkel, cukrászdákkal és bárokkal, amelyek miatt érdemes városnézésre is indulnia. Itt található a gyönyörű Festetics kastély. A felfedezőtúrán ne felejtse el meglátogatni a Marcipán Múzeumot, ahol kóstolót is kaphat, a Zene- és Fonográfiai Múzeumot, a Cadillac Múzeumot, ha pedig családdal érkezik, akkor a Festetics Imre Állatpark mindenképp megér egy látogatást (1,6 km).

Kiránduljon el a közeli Hévíz (6,7 km) fürdővárosba. Fő nevezetessége az Európában egyedülálló természetes tőzegmedrű melegvizű tava, melynek köszönhetően a település Magyarország egyik első számú turisztikai célpontja. A hévízi termál tó a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű tava, amelyben egész évben, még fagyos időben is lehet fürdeni. Közvetlenül a tó partján épült egy termálfürdő, ezért semmiképp sem érdemes kihagynia a látogatást. Ha pedig nem csak kívülről, hanem belülről is szeretné kényeztetni a testét, látogasson el a Hévizi Termelői piacra, ahol a legjobb magyar specialitásokat kóstolhatja meg.

Hol fogok aludni?

Szállása a 3 épületben található 32 szoba és lakosztály egyikében lesz. Minden szoba légkondicionált, valamint néhányban egy kis konyhasarok is található.

A Standard szoba (16 m²) egy kényelmes franciaággyal, ülősarokkal ellátott asztallal, LCD TV-vel, széffel, hűtőszekrénnyel, erkéllyel és egy privát zuhanyzós fürdőszobával, fürdőköpennyel és hajszárítóval van felszerelve.

A Tokajer Extra szoba szintén egy kétágyas szoba, de valamivel nagyobb (18 m²) és modernebb felszereltségű, mint a Standard változat. Egy zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba, erkély, TV, széf és hűtőszekrény is tartozik hozzá. Továbbá íróasztallal és fotellel vagy egy kis kanapéval van felszerelve.

A Háromágyas szoba (18 m²) egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat tartalmaz, valamint privát erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító, a hálószobában pedig TV, fotelek dohányzóasztallal, minibár és széf is található.

Az Apartman 2+2 (32 m²) két különálló szobából áll, és összesen 2 személy elhelyezésére alkalmas. Légkondicionálóval, TV-vel, hűtőszekrénnyel, széffel, zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház étterme napfényes terasszal rendelkezik, ahol minden reggel ízletes büféreggelit szolgálnak fel, hideg és meleg ételek és italok széles választékával. Napközben a teraszon egy kellemes beszélgetés mellett elfogyaszthatja kedvenc kávéját vagy italát is.

Nyaralását még jobbá teheti egy esti grillezéssel, ugyanis a vendégházban rendelkezésre áll egy szabadtéri grillsütő, amelyhez minden eszköz ingyenesen kölcsönözhető, valamint a helyszínen grillszén is vásárolható.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió két relaxációs zónával rendelkezik, így jó időben szabadtéren, hidegebb időben pedig a fedett részlegben is pihenhet. A beltéri wellness-részlegben egy fedett, fűtött medence, hidrofúvókák, infraszauna, finn szauna, sóbarlang, szolárium és fitneszterem is található. A szabadtéri területen két úszómedence (az egyik pezsgőfürdő is), valamint egy tágas kert és terasz is várja.

A pihenés élményét egy nagyszerű masszázzsal teheti teljessé, például svéd masszázs levendula-mandarin vagy narancs-fahéj olajjal, sport masszázs menta-rozmaring olajjal, méregtelenítő masszázs, az arc és a dekoltázs fiatalító masszázsa vagy egy antistressz fejmasszázst is kipróbálhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a medence mellett, hanem a kültéri játszótéren is jól fognak szórakozni, ahol mászókák, csúszdák és homokozó is található a gyermekjátszótéren.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Számos kikapcsolódási lehetőség várja. Ha kirándulni szeretne, a vendégháznál kerékpárokat kölcsönözhet, illetve társasjátékok, biliárd, asztali foci, ping-pong vagy darts is a rendelkezésre áll.

A biztonság és az előírások betartása érdekében a szálláshelyen 32 kamera működik. A részleteket a szálloda Általános Szerződési Feltételeiben olvashatja a következő linken: https://www.tokajerwellness.com/aszf és https://www.tokajerwellness.com/adatvedelem


PA19002097 - Panzió

Tokajer Wellness Panzió

Tokajer Wellness Panzió

Apát utca 21. , Keszthely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Tokajer 97 Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 2009075147


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 700 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,9 km
Busz megálló
1,1 km