Legyen része nagyszerű gasztro és wellness élményben egy igazán impozáns panzióban. Balatonszemes gyöngyszeme, a Kistücsök Food & Room **** modern szobákat, ízletes svédasztalos reggelit és nagyszerű wellness szolgáltatásokat kínál. Szabadtéri medence, napos terasz, szauna és fitneszterem - hogy csak néhányat említsünk a lehetőségekből. Nyáron a Balaton partján élvezheti napsütést és a fürdőzést, borongósabb napokon pedig kellemes séták és nagyszerű kirándulások várják.

A szálláshelyről

A Kistücsök Food & Room **** Balatonszemesen, a Balaton déli partján található. A panziót festői környezet veszi körül. A közeli homokos strand számos sportolási és szabadidős tevékenységet kínál. Többek között vízibiciklik és kajakok is kölcsönözhetőek. A szomszédos Balatonlellén (7 km) egy élményfürdő is található három medencével és egy szaunavilággal. További szép strandok és festői sétány található Balatonföldváron (20 km) is. A környéket érdemes két keréken is felfedezheti hiszen számos kerékpárút található errefelé. A Balaton szépségeit hajókirándulásokon is élvezheti. A sétahajókázás úticélja lehet a Tihanyi-félsziget, Keszthely vagy Siófok is.

Hol fogok aludni?

Szállása modern 25 m²-es, kétágyas szobában lesz. A teljes kényelem érdekében a szoba klímával, WiFi kapcsolattal, okosTV-vel, minibárral és széffel felszerelt, illetve saját fürdőszoba (zuhanyzóval) is tartozik hozzá.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Kistücsök Food & Room-nál nincs is tökéletesebb hely a jó ételek és gasztro élmények szerelmeseinek. A panzió étterme számos díjat nyert és Magyarország egyik legjobb éttermeként tartják számon. A hagyományos magyar konyha specialitásait modern koncepcióban, minőségi helyi alapanyagokból készítik. A vendégeknek minden reggel finom svédasztalos reggeliben lehet részük. A nap folyamán pedig lehetőség van az étlapról rendelni. Az ételekhez ajánljuk a kiváló helyi borok megkóstolását is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A remek gasztronómia mellett a szálloda szaunája is megér egy említést, ahol zavartalan kikapcsolódásban lehet része. Nyáron szabadtéri medence és napozóterasz is rendelkezésre áll. Az aktív pihenés kedvelői pedig a fitneszteremben edzhetnek.


PA21006597 - Hotel

Kistücsök Food & Room ****

Kistücsök Food & Room ****

Bajcsy-Zsilinszky út 25. , Balatonszemes
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
GASTROGOLD Kft. Cégjegyzékszám: 14-09-308527


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
17,3 km