Kehidakustány talán annyira nem ismert a turisták körében, pedig egy gyönyörű termálfürdőt rejt. Válassza a felnőttbarát Admirál Villa ****-ba szóló utalványunkat az itt töltött napokhoz. Ami Önre vár: kellemes szobák, ízletes félpanziós ellátás, valamint a napágyakkal és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-terasz korlátlan használata. A szálláshelyen számos szórakoztató programlehetőséget is kínálnak - darts, biliárd, sakk, valamint asztalitenisz és tollaslabda. Természetesen nem maradhat el a fürdő élmény sem, látogasson el a Kehidakustányi Gyógy- és Strandfürdőbe, amelyhez az utalványunk részeként belépőt vagy 10%-os kedvezményt is kap.

A szálláshelyről

Az Admirál Villa **** a festői Kehidakustányban található, mindössze 300 méterre a település termálfürdőjétől. A környező vidék erdőkkel és kilátótornyokkal teli és szinte hívogat, hogy gyalog vagy kerékpárral felfedezze. De meglátogathatja a közeli fürdővárost, Hévízet (12 km) is, amely egy egyedülálló termáltóval, gyönyörű történelmi belvárossal, festői sétánnyal és híres termelői piaccal rendelkezik. A Balaton is rengeteg lehetőséget kínál túrázásra, kulturális programokra és fürdőzésre. Emellett a keszthelyi kikötőből (20 km) hajókirándulásokra indulhat, és itt található a csodálatos Festetics-kastély is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas, erkélyes szobában lesz. Az Ön kényelme érdekében a szoba légkondicionálóval, WiFi csatlakozással, LCD TV-vel és minibárral felszerelt és rendelkezik egy privát zuhanyzós fürdőszobával is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel finom svédasztalos reggeli várja. A nap folyamán lehetőség van további fogásokat rendelni az étlapról, ahol a hagyományos magyar és nemzetközi konyha különlegességeit is megtalálja. Híresen finomak például a helyi házi készítésű pizzák. A felszolgált vacsorák három fogásos menü formájában történnek. Minden étel friss, helyi eredetű alapanyagokból készül. A nyár folyamán rendszeresen megrendezésre kerülnek a népszerű grill estek is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja a wellness-teraszon, ahol pezsgőfürdő, medence, egy masszázságy és egy kellemes pihenőhely is található, valamint finn szaunával is kényeztetheti magát.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzió területén egy tágas kert is található, ahol pihenésre és sportolásra is van lehetőség. A közösségi térben társasjátékok, biliárd és darts is rendelkezésre áll.


NTAK: PA19001875

Admirál Villa ****

Admirál Villa ****

Kossuth Lajos utca 52. , Kehidakustány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. Cégjegyzékszám: 2009068164


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a tótól
8,6 km
Busz megálló
90 m
Aquapark
0,5 km