Irány a Hotel Majerik ***, mindössze 100 méterre a Hévízi Termál-tótól. Legyen része egy különleges pihenésben! Kényelmes szobák és ízletes félpanzió várja Önt, ha ajánlatunkat választja. Felár ellenében kerékpárra pattanva fedezheti fel a környéket vagy igénybe veheti a wellness-kezelések egyikét.

A szálláshelyről

A Hotel Majerik *** Hévíz központjában található, mindössze 400 méterre a híres termál-tótól. Fedezze fel a festői történelmi városközpontot sétányával, majd látogasson el a Hévízi Termelői Piac-ra, amely a tudatos vásárlóknak kínál minőségi és vegyszermentes termékeket. Fedezze fel a dombtetőn trónoló fehér és égszínkék színű Szentlélek-templomot is.

A közelben lévő Keszthelyen (6 km) meglátogathatja a gyönyörű Festetics-kastélyt vagy a számos érdekes múzeum egyikét. A Balaton partja mindössze 7 km-re található. Tökéletes kikapcsolódás lehet párok számára egy romantikus hajókázás a Balatonon. Akár gyalog vagy kerékpárral is felfedezheti a Balaton-felvidék szépségeit a rengeteg túra- és kerékpárútvonalnak köszönhetően, Népszerű célpontok közé tartozik a Sümegi vár (25,7 km), a Kis-Balaton Tájvédelmi Körzet (23 km) valamint a Tihanyi-félsziget (65 km) is.

Hol fogok aludni?

A Kétágyas szoba 21 m²-en kinál pihentető szállást, amely saját erkéllyel rendelkezik. Az Ön kényelmét szolgálja, hogy a szoba felszereltségéhez egy TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény és egy telefon tartozik. A szobához egy privát fürdőszoba is tartozik zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval.

A két hálószobás apartman nagyobb, 27 m²-es, ahol egy külön franciaágyas hálószobát talál és egy kanapéval ellátott nappalit, valamint erkély, TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény és telefon is tartozik hozzá. A privát fürdőszobában hajszárító és kád található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A magyar és nemzetközi konyha különlegességeivel várják Önt. Reggel bőséges büféreggelivel indíthatja a napot a szálloda éttermében. Este pedig ízletes vacsorát szolgálnak fel. Ha szeretne egy italt, látogassa meg a lobbibárt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a szálloda szaunájában, vagy válasszon a masszázsok, valamint a kozmetikai és gyógykezelések széles kínálatából.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában felár ellenében van lehetősége kerékpár bérlésére, így ideálisak a feltételek a kerékpártúrákhoz.


SZ19000957 - Hotel

Majerik Hotel ***

Majerik Hotel ***

Erzsébet Királyné u. 9 , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Majerik Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 20-9-077665


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 20:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
7,6 km