Ha gondtalan pihenésre vágyik egy tóparti szálláson korlátlan wellness lehetőséggel, akkor a Bagoly Fogadó *** lesz a tökéletes választás. Kapcsolódjon ki Gyömrőn, Budapesttől mindössze 19 km-re. Kellemes szállás, remek ételek és korlátlan medence használat. Felár ellenében igénybe veheti a szaunákat is.

A szálláshelyről

A Bagoly Fogadó ***Gyömrő festői városában található, a helyi tó partján, amely számos lehetőséget kínál a vízi sportok űzésére. A szálloda nagy előnye, hogy Budapest közelében található. A fővárosban (30 km) érdemes meglátogatni a Széchenyi termálfürdőt vagy a Gellért fürdőt. És aki itt jár annak semmiképpen sem szabad kihagyni a Budai várat, a Horgászbástyát és a Parlamentet. A Budai Vár környéke és a romantikus Duna-part, amely az UNESCO világörökségi listájának része, számos étteremmel, kávézóval és múzeummal várja a kikapcsolódni vágyókat.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák 13,5 m²-esek, egy franciaágy vagy két külön ággyal található bennük, és pótágyazhatóak. Felár ellenében kérhet tóra néző szobát is. Minden szoba felszerelt TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal, hűtőszekrénnyel és privát fürdőszoba is található benne.

A Superior szobák tágasabbak (15 m²), van amelyik a tóra néz, mások francia erkéllyel rendelkeznek. A fürdőszobában egy modern zuhanyzó található. A franciaágy vagy a két különálló ágy mellett pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Családi szobák maximum 4 fő részére biztosítanak kényelmes tartózkodást egy franciaágy és 2 pótágy segítségével. A 13,5 m²-es szobák természetes faburkolattal és egy kényelmes fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében, a tóra néző, csodálatos kilátással rendelkező nagy terasszal várják. Minden reggel svédasztalos reggelivel indíthatja a napot, este pedig menüvacsorával zárhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tegye a napját tökéletessé a zavartalan kikapcsolódással. A hotel 15 méteres beltéri medencéjében vagy a pezsgőfürdőben ellazulhat.

Felár ellenében a finn- és az infraszaunákat is használhatja. Érdemes igénybe venni a frissítő masszázsok egyikét is. Az aktív vendégek a fitnesztermet is meglátogathatják.


SZ19000732

Hotel Bagoly Fogadó ***

Hotel Bagoly Fogadó ***

Munkás u. 18 , Gyömrő
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Csillag Vendégláto És Szolgáltato Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-060423


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
30 m
Busz megálló
0,3 km