A Hotel Anna Villa *** a festői Balatonföldváron, a Balaton partjától mindössze 100 méterre található. Nyáron csobbanhat a Balatonban, télen pedig sétálhat a partján és felfedezheti a Kelta Földvárat amiről a település a nevét kapta. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része és korlátlan élvezheti a szálloda wellness részlegét a beltéri medencével és finn szaunával, valamint az üdvözlőitalt. A gyermekeket pedig számos játék várja.

A szálláshelyről

A Hotel Anna Villa *** a klasszicista, történelmi Balatonföldváron található, közvetlenül a Balaton partjánál (100 m). A szálloda legnagyobb vonzó ereje kétségtelenül a Balatonhoz való közelsége, ahol megmártózhat, illetve vizabiciklizhet, horgászhat vagy akár vitorlázhat is. A település strandja csak pár lépésre van a villától. Sétáljon egyet a platánfákkal szegélyezet balatonparti sétányon, fedezze fel a régi kaszinó csodásan felújított épületét és a balatonföldvári kikötő (600 m), amelyet 1905-ben nyitottak meg, és amelyek mind csak pár lépésre vannak a szállodától. Érdemes felsétálnia a Kelta kori földvárhoz (1,1 km), melyről a település a nevét kapta, illetve a lösz falhoz és a hajózástörténeti múzeum kilátójához (1,6 km), ahonnan gyönyörködhet a csodás naplementékben a tavon.

Tegyen egy kirándulást a Tihanyi-félszigetre (7 km), ahol a 11. századi Bencés apátság csodás képe fogadja, gyerekekkel látogasson el a babamúzeumba. Érdemes elkirándulnia akár menetrendszerinti hajóval is a csodás Balatonfüredre (16 km), melynek bizonyos épületei bekerültek a Magyar Nemzeti Örökség listájára, többek között az Annabálok épülete, a híres szívkórház vagy Jókai Mór villája. Ha a kortárs kultúra iránt érdeklődik érdemes meglátogatnia a koncerteknek és kiállításoknak otthont adó Vaszary Villát.

A környék legnagyobb szabadstrandja Zamárdiban (6 km) található. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei kipróbálhatják a festői Balaton Bicikli körutat is, amely 230 km hosszú, és az egész Balatont körbe tudja rajta kerékpározni, megismerve a Magyar tenger kincseit.

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmes Economy szobák egyikében lesz. Ezek a szobák 35 m²-esek, és kertre néző kilátással rendelkeznek. A szobákban privát fürdőszoba található káddal, légkondicionáló, TV valamint minibár. Választhat a franciaágyas és két különálló ágyas szobatípus között, valamint a szobákban lehetőség van 2 pótágy elhelyezésére is.

Felár ellenében Deluxe szobák is rendelkezésre állnak, amelyek mérete és berendezése megegyezik az Economy szobákéval, de a Balatonra néznek vagy erkéllyel rendelkeznek.

Többféle Családi szobatípusból is választhat. Ezek a szobák igazán tágasak (45m²). Lehetősége van egy 2 hálószobából és egy kanapéágyból álló, akár 6 fő számára is ideális családi szobát választania, vagy a családi VIP szobát, amely akár 5 fő befogadására is alkalmas. A szobák további felszereltsége megegyezik az Economy szobákéval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel a szálloda éttermében frissítő, klasszikus svédasztalos formában felszolgált reggelit fogyaszthat. Választhat az édes és sós ételek közül, a különféle süteményektől kezdve a gyümölcsökön, gabonapelyheken és tejtermékeken át a sonkákig, sajtokig és friss zöldségekig. Természetesen meleg ételeket is felszolgálnak, tojást mindenféle kivitelben vagy virslit és kolbászkákat. A reggeli menü a diétát követő vendégek számára is kínál opciókat, így laktózmentes és gluténmentes ételeket is talál.

Ebédelni Földvár bármelyik éttermébe beülhet, a hotel csodás elhelyezkedésének köszönhetően számos hazai és nemzetközi konyhát követő étterem van karnyújtásnyira.

A vacsora is svédasztalos formában, kerül felszolgálásra, különféle levesekkel, főételekkel és desszertekkel közül választhat. Alacsony foglaltság esetén a vacsorát háromfogásos menü formájában szolgálják fel. Az étteremben állandó gyermekmenü is van, amely csirkecsíkokat és sültkrumplit, bolognai spagettit és rántott sajtot rizzsel kanál. Foglaláskor szezonális gyümölcsökből és zöldségekből készült bébiételt is rendelhet.

Vacsora után élvezze a hotel bárját és annak sörkülönlegességeit, valamint a helyi borok, koktélok és üdítők széles választékát. Érdemes meglátogatni a Helka sörkertet is, ahol megkóstolhatja a kis sörfőzde specialitásait, és élvezheti az itt megrendezett koncerteket és egyéb kulturális eseményeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nem kell messzire utaznia a tökéletes pihenésért, hiszen közvetlenül a szállodában található egy wellness részleg finn szaunával és pezsgőfürdővel. A fülledt nyári melegben egy kültéri úszómedencében is felfrissülhet, a fedett és a szabadtéri medencék körül pedig napozóágyak szolgálják a pihenést. A szállodai szobába fürdőköpeny és fürdőlepedő bekészítés is várja a kényelme érdekében.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotel Anna Villa *** tárt karokkal várja a gyermekes családokat. A speciális gyermekmenü mellett különféle baba- és gyermekfelszerelések is rendelkezésre állnak, mint például fürdőkád, etetőszék és bébiételek, vagy fellépő. A gyerek sarok és a kültéri játszótér várja a kisebbeket, míg a nagyobbak a tollaslabda pályán játszhatnak, vagy kölcsönözhetnek társasjátékokat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda nagy előnye az ingyenes parkolás, hiszen Balatonföldváron nem könnyű parkolni, illetve a mozgási nehézséggel rendelkezők számára is könnyen elérhető szobák.


NTAK szám: SZ19000838

Hotel Anna Villa ***

Hotel Anna Villa ***

Rákóczi u. 9. , Balatonföldvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Anna-Villa Szálloda Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-323856


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
100 m
Busz megálló
100 m