Töltődjön fel Budapesten a gyönyörű Hotel Bobbio *** szállodában, Budapest egyik csendes, hegyekkel övezett lakónegyedében. Az ár tartalmazza az egész napos belépést a fedett és szabadtéri medencékkel rendelkező Széchenyi Gyógyfürdőbe.

A szálláshelyről

A Hotel Bobbio *** Budapest egyik legszebb és egyben legcsendesebb helyén található zöldövezetben, a budai hegyekkel körülvéve. A város központjába vezető út autóval vagy tömegközlekedéssel mindössze 10 percet vesz igénybe. A közeli Erzsébet-kilátót (2 km) mindenképpen érdemes meglátogatnia, hiszen csodálatos panorámás kilátásban lehet része Budapestre és a környező településekre. Próbálja ki a híres Király fürdőt (5 km) vagy Gellért Fürdőt (8 km). A magyar fővárosban tartózkodva ne hagyja ki a Budai Várat, a Halászbástyát (6 km) és a Parlament épületének (7 km) meglátogatását sem. A Budai Vár körüli kerület és a festői Duna-part (5 km) szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns szobában vagy lakosztályban lesz, természetes színű belső térrel és gyönyörű panorámával a hegyekre vagy a kertre. Néhány szoba légkondicionálóval vagy erkéllyel is rendelkezik.

A Standard kétágyas szoba (12 m²) egy dupla ággyal vagy két egyszemélyes ággyal is foglalható. Privát zuhanyzós fürdőszoba, TV, WiFi kapcsolat és minibár áll a vendégek rendelkezésére.

A Standard háromágyas szoba (15 m²) akár 3 fő elhelyezésére is alkalmas. A szobák felszereltségéhez privát zuhanyzós fürdőszoba, TV, minibár és vezeték nélküli internet-hozzáférés tartozik.

A Standard négyágyas apartman (25 m²) családok számára kifejezetten alkalmas, mivel akár 4 fő részére is alkalmas lehet. Az apartmanban egy franciaágy és egy kanapé található. Privát fürdőszobával, wifi-csatlakozással, TV-vel és minibárral rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot a szálloda éttermében bőséges svédasztalos reggelivel, amelyet akár a teraszon vagy a kertben is elfogyaszthat. A drink bárban frissítő italokat, válogatott kávé és könnyű harapnivalók is kérhet napközben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy élményteli városi felfedezőtúra után megpihenhet a finn vagy az infraszaunában, vagy ha további kényeztetésre vágyik, próbálja ki a választható masszázsok egyikét.


PA19001270

Hotel Bobbio ***

Hotel Bobbio ***

Béla király út. 47 , Budapešť
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Bobbio Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-076609


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a fürdőtől
5 km
Busz megálló
0,6 km