Amennyiben Budapesten jár érdemes a városközpontban megszállnia, hogy minden nevezetesség egy karnyújtásnyira lehessen Öntől. A Hotel Benczúr *** mindössze egy rövid sétára található az Állat- és Növénykerttől, valamint a gyönyörű Vajdahunyad várától és a Hősök terétől. A szállodában kényelmes szobákban aludhat, finom reggelit kaphat, gyermeke pedig 12 éves korig ingyenesen tarthat Önnel.

A szálláshelyről

A Hotel Benczúr *** Budapest központjában található, a metró, a busz és a vasútállomás közelében. A szállodával szemben a gyönyörű Városliget található, a Vajdahunyad vára (850 m), a Fővárosi Nagycirkusz és a Fővárosi Állat - és Növénykert is a közelben helyezkedik el (1 km). A Duna-parton találhatók múzeumok, éttermek és hajók, amelyek romantikus programalternatívákat kínálnak. A magyar fővárosban tartózkodva ne hagyja ki a Budai Vár, a Parlament és a Halászbástya meglátogatását (4,5 km) sem. A híres termálfürdőket szintén érdemes kipróbálni.

Hol fogok aludni?

Szállása Economy vagy Superior kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltsége: TV, telefon, WiFi-csatlakozás, minibár és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba. Néhány szoba légkondicionált.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel a szálloda kellemes hangulatú Zsolnay étteremében. A nap folyamán finom fogásokat rendelhet az étlapról. Magyar és a nemzetközi specialitásokból választhat. A változatos menü könnyű és vegetáriánus ételeket is tartalmaz.


SZ19000490

Hotel Benczúr ***

Hotel Benczúr ***

Benczúr u.35. , Budapest
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Autonom-Észt-Szef Vagyonkezelő Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-266727


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
8 537 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
11,5 km

Utazási tippek

Budapest

Budapest Utazási tipp

A magyar főváros az egyik legszebb város Európában és a világban, amelyben több mint száz termálforrás és kút található. Mindenképpen megér egy hosszabb látogatást, nemcsak olyan műemlékek miatt, mint a Királyi Palota (másnéven Budai Vár), a Parlament épülete, a Margit-sziget vagy a Halászbástya, hanem a gazdag kulturális élet, a helyi piac, híres éttermek és egyéb turisztikai látványosságok miatt is. Az említett Budai Vár a Budapesten átfolyó Duna partján helyezkedik el, és az Andrássy sugárúttal együtt szerepel az UNESCO Világörökség listáján.

Mit ne hagyjon ki ha Budapesten jár?

  • Kirándulás a Mátyás templomba a Halászbástya tornyával és csodálatos kilátással a városra
  • Túra a Parlament épületében és környékén
  • Séta a Margit szigeten a Duna közepén, amely tulajdnképpen egy nagy, gondozott park
  • Budapest egyik legfontosabb utcájának, a Váci utcának felfedezése, amely a 19. és 20. század változó építészeti stílusának példája
  • Látogatás a budapesti fürdőkben, például a Széchenyi termálfürdőben, ahol reumát, mozgásszervi, légzőszervi és emésztőrendszeri rendellenességeket, ízületi gyulladást és ideggyulladást kezelnek.
További információ
Budapesti fürdők
Budapesti fürdők
Halászbástya
Halászbástya
Tropicarium
Tropicarium