Szeretné egy kicsit kipihenni a mindennapok rohanását és kényeztetni magát és kedvesét? Irány a Hotel Pancho ****, ahol fényűző környezetben frissülhet fel párjával. Töltődjön újra a gyönyörű wellness részlegben, ahol csodás szaunák, pezsgőfürdő és medence is várja, illetve hagyja, hogy a félpanziós vagy a soft all inclusive ellátás ízei elvarázsolják. Látogasson el a közeli Alcsúti arborétumba, vagy tegyen egy romantikus sétát kedvesével a fővárosban.

A szálláshelyről

A Hotel Pancho **** Felcsúton található, Budapesttől mintegy 40 km-re. Minden futballrajongónak érdemes életében legalább egyszer ellátogatnia a Puskás Akadámia Pancho Arénájához (850 m), amelyet a világ egyik legszebb stadionjaként is emlegetnek. Az épület Makovecz Imre tervei alapján készült, és a gyönyörű faragott famennyezet mellett egy 200 éves kápolna és egy, a magyar foci történelem aranykorát és Puskás Ferenc relikviáit bemutató kiállítást is megtekinthető benne. Érdemes meglátogatnia továbbá az Alcsútdobozi Vidámparkot (6,8 km), vagy a 18 lyukú Pannonia Golf & Country Club (7,7 km) golfpályát is.

Ha romantikusabb élményekre vágyik, egy felejthetetlen utazást tehet a Vál-völgyi kisvasúton is, mellyel meglátogathatja a környék nevezetességeit, például az 1820-ban alapított Alcsúti Arborétumot (6,7 km), amely Magyarország legrégebbi angol parkja. A 2,5 hektárnyi csodálatosan gondozott kert számos különlegességet rejt és minden évszakban varázslatos.

A borkedvelőknek pedig nem érdemes kihagynia az Etyeki borút (20 km) meglátogatását sem, hiszen a borvidéken található szőlőültetvények és borospincék nedűi híresek az országban. A pincékben a helyi borok mellett, akár kézműves sajtokat, vagy csokoládét is megkóstolhat.

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmes, kétágyas Standard 25 m²-es szobák egyikében lesz. A hotelben összesen 35 szoba áll rendelkezésre, amelyek közül egy akadálymentesített. A szobák tágasak és mindegyik légkondicionálóval, illetve privát fürdőszobával is rendelkezik. A szobákhoz ezen felül egy privát erkély is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre. Természetesen a kényelmes ágyak sem hiányozhatnak, két 100x200 cm ágy szolgálja a vendégek kényelmét, amelyek összetolva egy tágas franciaágyat alkotnak, valamint szórakozásáról a síkképernyős TV is gondoskodik, továbbá minibár, széf és WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme Váradi Roland konyhafőnök vezetésével az ínyencek számára is tartogat meglepetéseket. A félpanziós ellátás során minőségi alapanyagokból készült ételek várják, amelyek egyaránt kényeztetik az ízlelőbimbókat és a szemet is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda csodálatos modern wellness részlegében is megcsodálhatja Makovecz Imre különleges építészeti megoldásait, miközben a tökéletes kikapcsolódás várja. A sportolni vágyók csobbanhatnak a 25 méteres úszómedencében, míg a feltöltődni vágyóknak a 6 fős pezsgőfürdő, vagy a szaunavilág gondoskodik kényelméről. Kipróbálhatja például a 14 fős finn szaunát, a 4 fős infraszaunát, illetve a 10 fős gőzfürdőt is. Ha pedig kellően felhevült, a merülőmedencében frissülhet fel. Jó idő esetén azt ajánljuk, hogy látogasson ki a wellness-részleg napozóteraszára is, ahol a friss levegőn pihenhet. Ha megszomjazik, a wellness recepción egy frissítő smoothieval vagy üdítővel kényeztetheti magát, ha pedig a tökéletes testi-lelki megújulást kívánja, a masszázsok széles választéka áll rendelkezésére.


NTAK szám: SZ22037032

Hotel Pancho ****

Hotel Pancho ****

Fő utca 176. , Felcsút
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Puskás Ferenc Sport Hotel Nonprofit Kft. Cégjegyzékszám: 0709014990


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Távolság a tótól
8 km
Busz megálló
90 m