Üdüljön Esztergomban, a történelmi negyedben, a Bazilika és a Duna közelében! A félpanziós ellátás, az egyedi éttermi kedvezmény és a 15 000 m²-en elterülő és 10 medencével rendelkező Aquasziget Élményfürdőbe szóló belépő csak Önre vár!

A szálláshelyről

A Hotel Adalbert *** Szent György Ház Esztergom történelmi negyedében található, a gyönyörű Bazilika mellett. A Szent Adalbert Központ része, amely egy 19. századi épület, amely szálláshelyekkel, éttermekkel, bálteremmel és különböző intézményekkel rendelkezik. Közvetlenül a szomszédban található a Várhegy a gyönyörű Mária mennybemenetele és az Esztergomi bazilikával (600 m), amely egyben Magyarország legnagyobb székesegyháza, amelynek 80 méter magas kupolájából lenyűgöző kilátás nyílik a városra. A történelem szerelmesei ellátogathatnak számos múzeumba, mint például a Keresztény Múzeum (650 m), a Balassa Bálint Múzeum (700 m), az Esztergomi Vármúzeum (700 m) vagy megtekinthetik a Babits Mihály Emlékházat (2,4 km) is.

Ha vizi programokra vágyna, látogasson el a Vadas termálfürdőbe (2,9 km), vagy a Szent István fürdőbe (1,1 km), valamint hajókázhat egyet a Dunán is. Az adrenalin szerelmesei kipróbálhatják a Visegrádi bobpályát (27,6 km), valamint felfedezhetik a Kalandparkot (19,5 km) is, akár gokartokkal. Kiránduljon el a Julianus kilátóhoz (20,8 km) vagy az Ördögmalom-vízeséshez (24,1 km) és a Kaán-forráshoz. Érdemes meglátogatni a Gardellaca római erődöt (11,8 km) vagy a rekonstruált Visegrádi Citadellát (26,8 km) történelmi, vadászati, halászati és mezőgazdasági kiállításokkal. Ezen kívül a Mária Valéria hídon keresztül eljuthat a szlovákiai Párkány városába (2,8 km) is.

Hol fogok aludni?

A Classic szoba (17-19 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal (Twin opció) van felszerelve, és ebben a szobatípusban nincs lehetőség pótágy elhelyezésére. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, piperecikkekkel és hajszárítóval. A felszereltséghez tartozik még egy TV, fotelek, valamint természetesen WiFi hozzáférés is.

Az apartman azok számára alkalmasabb, akik nagyobb helyen (25-30 m²) szeretnének pihenni. Az apartmanban két különálló szoba van. Az egyikben két kényelmes ágyat talál, a másikban egy kanapéágy található, amely pótágyként szolgálhat. Ezen kívül van egy konyhasarok is, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és edényekkel, valamint természetesen egy privát zuhanyzós fürdőszoba, piperecikkekkel és hajszárítóval. A szobában klímaberendezés, minibár, TV és WiFi csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában minden reggel bőséges büféreggeli készül. A reggeli kínálatában mindent megtalál - a sós, édes, hideg és meleg ételeket. A szálloda szívesen teljesíti a különleges étkezési igényeket, csak jelezze előre. Ebédre a Szent Adalbert Bistro éttermet ajánljuk, ahol a friss alapanyagok, a helyi termékek és a hagyományos a elkészítési mód áll középpontban. Este egy finom kétfogásos vacsorát fogyaszthat, a szálláshely testvérintézményében, az exkluzív Prímás Pince étteremben, ahol vendégszerető, családias hangulat, valamint magyar és nemzetközi specialitások várják.


SZ19001004

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a szállodának nincs wellness-részlege, de ha vizi élményekre vágyik, akkor látogasson el az Aquasziget Esztergomi Gyógyfürdőbe, amely mindössze 850 méterre található a szállodától. A fedett részen szórakoztató medence, pezsgőfürdő, termálmedence, gyermekmedence, japán wellness medence és csúszdás medence található. A kültéri részen úszómedence, gyermekmedence, termálmedence, kültéri csúszdák és élménymedence található. Továbbá talál egy szaunavilágot is, valamint ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a fitneszterembe.Ha további kényeztetésre vágyna, akkor a masszázsok széles választéka is rendelkezésre áll.

Hotel Adalbert Szent György Ház ***

Hotel Adalbert Szent György Ház ***

Szent István Tér 10. , Esztergom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem Cégjegyzékszám: 0018615850


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
1,3 km
Sípálya
25 km

Utazási tippek

Aquasziget Élményürdő Esztergom

Aquasziget Élményürdő Esztergom Utazási tipp

Közvetlenül Esztergom központjában, az esztergomi kastélytól rövid sétára található Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma, az Aquasziget Élményfürdő, amely számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra az egész család számára. A komplexumban 11 beltéri és kültéri medence található, köztük termál medencék, élmény medencék, gyermek medencék, úszómedence és pezsgőfürdő. A fürdő kertjében játszótér és strandröplabdapálya is rendelkezésre áll. A gyermekek nagy örömére bel és kültéri csúszdák is várják a látogatókat. A wellness részlegben egy keleti relaxációs zóna és egy szaunavilág várja 4 féle szaunával.

Nyitvatartás:

  • Minden nap: 9:00 - 20:00.

Jegyárak:

  • Felnőtt: 4 900 - 6000 Ft/napjegy
  • Gyermek: 2 400 - 3000 Ft/napjegy
  • Nyugdíjas/Diák: 3 000 - 3 700 Ft/napjegy
  • Kombinált fürdő- és wellnessbelépő: 5 800 - 7 200 Ft/fő
További információ
Esztergom
Esztergom
Esztergomi Bazilika
Esztergomi Bazilika
Budapest
Budapest