A teljesen felújított 3*-os Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház szeretettel várja vendégeit! Üdüljön Esztergomban, a történelmi negyedben, a Bazilika és a Duna közelében! Az Aquasziget összesen 15 000 m²-en terül el, és 10 medencével (2000 m²) rendelkezik, amelyeket mind kipróbálhatja az egész napos belépőnek köszönhetően.

A szálláshelyről

A Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház Esztergom történelmi negyedében található, a Szent Adalbert Központ részeként, egy rövid sétára a Liszt Ferenc szobortól. A híres Esztergomi Bazilika (600 m) mindenképpen megér egy látogatást, ha itt tölti üdülését. A közelben található a Vadas Thermal fürdő (1,3 km) és a Nagyvillám sípálya Visegrádon (25 km). Budapest, 40 km-re található.

Hol fogok aludni?

A Superior kétágyas szoba (20 m²) kényelmes szállást kínál két személy számára. Világos színekkel, türkizkék elemekkel és modern bútorokkal van berendezve. A szobában két kényelmes ágy, egy műholdas LCD TV, WiFi kapcsolat, légkondicionáló, minibár vagy mini hűtőszekrény, valamint egy zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba található.

A Superior apartman (30-35 m²) ideális választás lehet, ha gyermekkel utazik, mivel az apartmanban egy kanapé is található, amely pótágyként használható. Emellett sokkal tágasabb és a hálórészen kívül egy felszerelt konyhát (mikrohullámú sütő, vízforraló, edények), valamint egy étkezőasztalt is talál egy ülőgarnitúrával. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád található. Kérésre utazóágy is elhelyezhető a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda saját reggeliztető étteremmel és lobby bárral/kávézóval rendelkezik. Mindössze 300 méterre található a szálláshely testvérintézménye az exkluzív Prímás Pince étterem, amely minden igényt kielégítő kiszolgálással és csodálatos ízekkel várja vendégeit.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermeksarok várja a legkisebbeket.


SZ20017419

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Batthyány Lajos u. 6. , Esztergom
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem Cégjegyzékszám: 0018615850


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1 km

Utazási tippek

Aquasziget Élményürdő Esztergom

Aquasziget Élményürdő EsztergomUtazási tipp

Közvetlenül Esztergom központjában, az esztergomi kastélytól rövid sétára található Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma, az Aquasziget Élményfürdő, amely számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra az egész család számára. A komplexumban 11 beltéri és kültéri medence található, köztük termál medencék, élmény medencék, gyermek medencék, úszómedence és pezsgőfürdő. A fürdő kertjében játszótér és strandröplabdapálya is rendelkezésre áll. A gyermekek nagy örömére bel és kültéri csúszdák is várják a látogatókat. A wellness részlegben egy keleti relaxációs zóna és egy szaunavilág várja 4 féle szaunával.

Nyitvatartás:

  • Minden nap: 9:00 - 20:00.

Jegyárak:

  • Felnőtt: 4 900 - 6000 Ft/napjegy
  • Gyermek: 2 400 - 3000 Ft/napjegy
  • Nyugdíjas/Diák: 3 000 - 3 700 Ft/napjegy
  • Kombinált fürdő- és wellnessbelépő: 5 800 - 7 200 Ft/fő
További információ
Esztergom
Esztergom
Esztergomi Bazilika
Esztergomi Bazilika
Budapest
Budapest