A szálláshelyről

A Shubu Zen Vendégház Szilvásváradon található, a Bükki Nemzeti Park szélén, Eger közelében (26,6 km). A Bükk-hegység lélegzetelállító természete és a lenyűgöző, az őskorig visszanyúló történelem a legnagyobb vonzereje ennek a helynek. Ahogy a vendégház neve is sugallja, az itt töltött idő a béke és a pihenés jegyében telik majd.

Nagyszerű kirándulóhelyek szolgálnak arra, hogy feltöltődjön energiával és új dolgokat fedezzen fel. A történelem szerelmesei megnézhetik Európa legnagyobb református templomát (1,5 km) vagy a 19. századi Orbán Ház Múzeumot (1,4 km) is. Látogassa meg a Lovas múzeumot (1,1 km) és a Börtönmúzeum és Panoptikumot (600 m) is. Ismerje meg a helyi természetet a Millenniumi tanösvényen (600 m), valamint csodálja meg a lenyűgöző panorámát a Millenniumi kilátóból (6,2 km).

A környék gyöngyszeme a Szalajka-völgy (1,6 km), amelyet Magyarország egyik legszebbjének tartanak. Csodálja meg a Fátyol vízesést (3,5 km), fedezze fel az erdőt (3,5 km) és az erdei múzeumot (2,6 km), vagy az Istállóskő-barlangot (4,4 km). A legnépszerűbb kirándulóhelyek nagy részét az erdei vasút köti össze, így a környék felfedezése során nem kell annyit gyalogolnia.

Látogasson el a közeli Eger (26,6 km) városába, ahol az évszázados múltra visszatekintő Törökfürdő, az új, modern Egerszalóki Gyógyfürdőkomplexum, az Egri vár, az Érseki Palota, Magyarország egyik legrégebbi egyeteme és más nagyszerű látnivalók várják. Szintén érdemes meglátogatni Miskolc városát (50 km), különösen a miskolctapolcai Barlangfürdőt.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba 18 m²-es, amely a pótágyazási lehetőségnek köszönhetően akár 3 fő számára is alkalmas lehet. Kétszemélyes ággyal, síkképernyős TV-vel, hűtőszekrénnyel és egy asztallal, valamint ülősarokkal rendelkezik. A szobához privát fürdőszoba tartozik hajszárítóval. Természetesen WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll, valamint egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A Családi szoba (25 m²) 2 szobából áll, az egyikben franciaágy, a másikban egy emeletes ágy található. Ez a szoba akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas. Felszereltségében TV, hűtőszekrény és ülősarok is megtalálható. Természetesen privát fürdőszobával (hajszárítóval), WiFi csatlakozással és egy saját erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa minden napját egy bőséges büféreggelivel a közeli Gasthaus étteremben (kb. 300 m-re a szállástól). Akár édes, akár sós, hideg vagy meleg ételekre is vágyik, az étteremben széles választékkal várják. Ebédre vagy vacsorára az étterem étlapjáról válogathat, amely tele van nemzetközi specialitásokkal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szép kültéri játszótérnek köszönhetően a gyerekek kedvükre játszhatnak a napsütésben és a friss levegőn. A további kényelem érdekében egyes szobákban kiságy is elhelyezhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szeretnéd kipróbálni kulináris képességeidet? Lesz egy kültéri grill, amely remek hangulatot kölcsönöz a nyaralásnak. Az aktív egyének számára kerékpártároló is rendelkezésre áll.


MA22051461

Shubu Zen Vendégház

Shubu Zen Vendégház

Egri út 46/a , Szilvásvárad
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Kónya Ákos Cégjegyzékszám: 69303090-2-25


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
7 km