Vegye be Ön is az Egri várat és kóstolja meg az egri bikavért! Eger történelmi hangulata, szűk utcácskái, bájos éttermei és fenséges bazilikája számos látnivalót kínál. Válassza szállásául a Hotel Szent István *** szállodában, ahol félpanziós ellátással várják. Élvezze a wellness részleg medencéit, a pezsgőfürdőt, vagy a szaunákat. És ne felejtse el kihasználni az ajánlatunk részét képező éttermi kedvezményt sem! Ha családdal, vagy barátokkal érkezik, mindenképp próbálja ki a biliárdot is.

A szálláshelyről

A Hotel Szent István *** szálloda a történelmi Eger városban, a Bükk-hegység lábai előtt elterülő borvidéken várja vendégeit. A környék nagy múltra tekint vissza, amit a gyönyörű, barokk épületek, köztük a híresen bevehetetlen egri vár is tükröz. A helyi gyógyfürdők is nagy vonzerőt jelentenek, legyen szó akár a történelmi Törökfürdőről, vagy a közeli Egerszalókon található híres sódombok melletti termálkomplexumról.

A kihagyhatatlan látnivalók közé tartozik az 1596-ban épült Egeri Minaret, melynek mintegy 40 méteres magasságából csodálatos kilátás nyílik a városra. Mindenképp érdemes ellátogatni a híres Egri várba, amely a 16. században kulcsszerepet játszott a város törökök elleni védekezésben. Ma múzeumnak és galériának ad otthont, és a földalatti kazamatákat is megtekintheti. A város híres borait, köztük az egri bikavért, vagy fehér párját az egri csillagot a Szépasszonyvölgyi pincesoron sétálva kóstolhatja meg.

Eger mellett érdemes ellátogatni a közeli Demjénbe, ahol egy mesterséges barlangfürdő is várja, vagy Bogácsra, ahol a termálfürdő mellett remek borok is várják. A szomszédos Noszvajon nem érdemes kihagyni a De la Motte kastélyt sem, ha pedig kirándulni támad kedve Felsőtárkányról, vagy Szilvásváradról felfedezheti a Bükk kincseit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének kellemes hangulatában a hagyományos magyar konyha specialitásait és a népszerű nemzetközi ételeket élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyöngyszeme a gyönyörű wellnessrészleg, ahol tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Fedezze fel az élményelemeit:

  • Medencék: beltéri élménymedence, kültéri medence, beltéri és kültéri gyermekmedence, pezsgőfürdő.
  • Szaunák: finn szauna, gőzfürdő, sószauna, aromakabin
  • Masszázsok és relaxációs kezelések széles kínálata

NTAK szám: SZ19000951

Hotel Szent István ***

Hotel Szent István ***

Legányi Ferenc 12 , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Magyarország Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-925937


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
1,1 km
Busz megálló
1 km

Utazási tippek

Egri Törökfürdő

Egri Törökfürdő Utazási tipp

Az egri törökfürdő egy modern wellness központ minden kényelmét kínálja, miközben történelmi hangulatban élvezheti a csodás szolgáltatásokat. A fürdő a török hódoltság korát idézi. A 17. század elején nyitott meg és 400 éve ápolja a török fürdőkultúrát Eger szívében.

A komplexum legszembetűnőbb jellegzetessége az aranyozott kupola, amelyet egy 200 000 darabos mozaik díszít. Ez az úgynevezett Tükörmedence felett található, amelyet egy saját termál radonvízforrás táplál. Ez közvetlenül az alján lévő kőcserepek között bugyog fel.

A hat medence közül a legrégebbi a Törökös nevet viseli, és ez 1610-ben épült. A a radonos gyógyvízben való mártózás mellett mindenképpen próbálja ki a szaunát és a gőzfürdőt, illetve az igazi különlegességnek számító hammam masszázst is.

Wellness nyitvatartás:

  • Hétfő - Kedd: 14:30 - 21:00
  • Szerda - Csütörtök: 15:00 - 21:00
  • Péntek: 13:00 - 21:00
  • Hétvégén és ünnepnapokon: 9:00 - 21:00

Spa nyitvatartási idő:

  • Hétfő - Kedd: 7:30 - 16:30-ig.
  • Szerda -Csütörtök: 7:00 - 15:00 óra között
  • Péntek: 7:00 - 13:00 óra között
  • Hétvégén és ünnepnapokon: zárva

Belépő:

Felnőtteknek 2700 Ft/Fő, gyerekeknek 1900 Ft/Fő

A belépőjegy nem jogosít a kezelések igénybevételére, azok az árjegyzék szerint fizetendőek, melyekre akár online is foglalhat időpontot a fürdő weblapján

További információ
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Egri vár
Egri vár
Dobó István tér
Dobó István tér