A tökéletes kikapcsolódáshoz válassza Eger történelmi városát és szálljon meg a Végvári Hotel Eger *** szállodában, ahol hangulatos szobákban pihenhet és ízletes félpanziós ellátásban lesz része. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően csupán pár lépésre lesz a híres Egri várhoz és a Minarethez, de vízi élményekért sem kell messzire mennie, a közelben ellátogathat például az Egerszalóki termálfürdőbe és a híres Török fürdőbe is. Utóbbit a csomag részét képező napi belépővel látogathatja.

A szálláshelyről

A Végvári Hotel Eger *** tökéletes helyen, Eger mesés fürdővárosában található, sétatávolságra a fürdőtől és a leghíresebb látnivalóktól. Csodálatos pihenést kínál, mivel a város egy csendes részén található, de felfedezheti a várost, a nagyszerű éttermeket, bárokat és a nyüzsgő éjszakai életet is.

A legközelebbi látnivaló az 1956-ban épült Egri Minaret, amely mindössze 450 méterre található a szállodától és mintegy 40 méteres magasságból látványos kilátást nyújt az egész városra. Csupán egy rövid távolságra található az Egri vár, amely a 16. században kulcsszerepet játszott a város törökök elleni védelmében. Ma múzeumnak és galériának ad otthont, valamint a földalatti kazamatákat is megtekintheti. Az egri várból 10 perc alatt elérheti a városi termálfürdőt és a Törökfürdőt, és gyönyörködhet a Smrecsányi Lajos kert (Érsekkert) gyönyörű szökőkútjaiban és érdekes szobraiban.

Ha nem csak Egerben szeretné tölteni a pihenését, akkor kiránduljon el a környező városokba is. Alig néhány kilométerre található Egerszalók (7,5 km), gyönyörű, modern fürdőkomplexummal és egy természeti különlegességgel is - ugyanis az itt feltörő termálvíz egy 1200 m²-es Sóhegyet hozott létre. Hasonló jelenséggel a világon csak 2 másik helyen találkozhatunk. Ha természeti szépségekre vágyik, látogasson el a szilvásváradi Szalajka völgybe (26,7 km), ahol megnézheti a híres Fátyol vízesést. Fedezze fel az Istállóskői barlangot, vagy bővítse látókörét a Szabadtéri Erdei Múzeumban vagy az Erdészeti Múzeumban.

Hol fogok aludni?

A felújított szobák modern felszereltséggel és elegáns belső terekkel várják a vendégeket. Minden szoba légkondicionált és privát fürdőszobával rendelkezik, valamint természetesen mindenhol WiFi-hozzáférés áll rendelkezésére.

A Standard kétágyas szoba franciaággyal rendelkezik, néhány szobában kanapéágy is rendelkezésre áll. Légkondicionálóval és TV-vel rendelkezik, a fürdőszobában pedig zuhanyzó és WC található.

A Standard négyágyas szoba 2 szobából áll, amely egy franciaágyat és 2 egyszemélyes ágyat vagy egy kanapéágyat tartalmaz. Felszereltségében TV és légkondicionáló, a fürdőszobában pedig szintén zuhanyzó és WC található.

A Standard ötágyas szoba 2 hálószobából áll, az egyikben egy franciaágy, a másikban 3 egyszemélyes ágy található. A felszereltség egyébként standard, azaz légkondicionáló, televízió, valamint egy privát zuhanyzós fürdőszoba is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ízletes félpanziós ellátásról a közeli Hotel Minaret szálloda étterme gondoskodik, amely mintegy 300 méterre található a szállodától. Minden reggel bőséges svédasztalos reggeliben, vacsorára pedig ízletes büfé vacsorában lesz része.

Hol kapcsolódhatok ki?

Eger meglátogatása során semmiképp sem érdemes kihagyni a fürdők meglátogatását sem. Fedezze fel a városi termálfürdőt vagy a híres Török fürdőt.

A Termálfürdő 5 hektáros területen helyezkedik el, amely 13 medencét foglal magában, köztük termál-, gyermek-, úszó- és pihenőmedencéket. Építészetükkel és hangulatukkal teljesen leveszik majd a lábáról, sőt Magyarország egyik legszebb városi fürdőjének tartják.

A Török fürdőben 6 medencében mártózhat meg, köztük egy csodálatos tükörmedencében, amely egy hatalmas aranykupola alatt található. Emellett gőzfürdők, szaunák, masszázsok és egyéb kezelések is várják a vendégeket.


SZ23065875

Végvári Hotel Eger ***

Végvári Hotel Eger ***

Széchenyi István u. 41/b , Eger
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Minaret Hotel Kft Cégjegyzékszám: 10-09-034133


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 3 000 Ft/éj - Előrefoglalás szükséges.

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
3 km

Utazási tippek

Eger

Eger Utazási tipp

Eger Észak-magyarország egyik gyöngyszeme szűk utcácskáival, csodás történelmi központjával, barokk építészetével és híres boraival. Merüljön el a gasztronómiában, történelemben, illetve a csodás fürdőkben is, melyeket már a török hódoltság alatt is élveztek itt.

Mi vár önre Egerben?

  • A híres Egri vár gazdag történelemmel és lélegzetelállító kilátással a városra.
  • A minaret, amely 40 m magasra emelkedik - keskeny spirális lépcsőjének fellépkedni igazi élmény!
  • A meoklasszikus bazilika, amely Magyarország második legnagyobb temploma.
  • A Beatles Múzeum és a Líceum épületében található Csillagászati ​​Múzeum Közép-Európa legrégebbi működő camera obscurájával.
  • A Szépasszony-völgy pincéivel, ahol megkóstolhatja a híres Egri bikavért és fehér párját az Egri csillagot.
  • A Főegyházmegyei könyvtár és az Érseki palota.
  • A csodás török füdő, ahol akár kipróbálhatja a hammam masszázst is.

Fedezze fel Eger történelmét, és természeti értékeit, ellátogathat a közeli Eged-hegyre vagy a Felsőtárkányi-tóhoz, de üdítő sétát tehet a belvárosban található Érsekkertben is. Ha ide látogat, semmiképp ne hagyja ki a csodálatos fürdőket és a helyi bor megkóstolását. Számos helyi termelőnél tapasztalt sommelier vezeti be a helyi borok világába, egy degusztációs menü kíséretében.

További információ
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Egri Törökfürdő
Egri Törökfürdő
Egri vár
Egri vár