Irány Egerszalók és szálljon meg a hangulatos Zöld Sziget Vendégházban. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben lesz része, egész napra szóló belépést kap a Nosztalgia Fürdőbe két fő részére, valamint hozzáférést a pezsgőfürdővel és infraszaunával felszerelt kis privát wellness-részlegbe. Pihenjen a termálfürdőben és fedezze fel Egerszalók környékét.

A szálláshelyről

A Zöld Sziget egy hangulatos kis szállás Egerszalók fürdővárosában. Habár a vendégházban saját wellness-részlegben és szaunában kényeztetheti magát, nem érdemes kihagyni a helyi termálfürdőt, amely kb. 20 perces sétával elérhető. Az 1900 m²-es területen 410 méter mélyről feltörő, egyedülálló ásványvízzel feltöltött 17 medence, szaunavilág, gőzfürdők, aromaterápiás kabinok és egyéb látnivalók várják. Itt található az egyedülálló Sódomb (1,9 km) is, amelyet a felszínre törő termálvíz hoz létre és amelyhez hasonlót csak három helyen láthatunk a világon.

Látogasson el a Demjéni Termáltó Fürdőbe (3,9 km) vagy a mindössze 9,5 km-re fekvő Eger fürdővárosba is. A helyi gyógyfürdőn kívül érdemes megnézni a 16. századból származó Eger várát, a 40 m magas török minaretet és az Egri Bazilika és főszékesegyházat, amely Magyarország második legnagyobb temploma. Ha kirándulni szeretne a természetbe, látogasson el a szilvásváradi Szalajka-völgybe (34,3 km), ahol megcsodálhatja a gyönyörű Fátyol-vízesést.

Hol fogok aludni?

A légkondicionált Standard szobák 20 m²-esek, amelyek kényelmes franciaággyal (160×200 cm), LCD TV-vel és minihűtő-vel rendelkeznek. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik WC-vel, zuhanyzóval és hajszárítóval.

Ha nagyobb létszámmal utazik, nagyobb Standard szobák is rendelkezésre állnak, ahol még két pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa minden napját a bőséges svédasztalos reggelivel, amelyet az étteremben kínálnak. A közeli borospincében pedig a helyi borokat is megkóstolhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha nem szeretne kimozdulni a közeli gyógyfürdőbe, akkor pihenhet a vendégház privát wellness-részlegében, ahol egy 5 személyes pezsgőfürdő és egy 3 személyes infraszauna kényezteti majd.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket egy nagyszerű szabadtéri játszótér trambulinnal és hintákkal várja, valamint a vendégház lehetőséget biztosít kiságy kölcsönzésére is .

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Jó időben a szabadtéri ülőhelyeken is megpihenhet.


UD20013614

Zöld Sziget Egerszalók

Zöld Sziget Egerszalók

Ady Endre út 55 , Egerszalók
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Szalkai Máté Gergő Cégjegyzékszám: 53632517


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00–21:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 600 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
10 km

Utazási tippek

Egerszalók Gyógyfürdő

Egerszalók Gyógyfürdő Utazási tipp

Az Egertől mindössze 6 km-re fekvő Egerszalóki Gyógyfürdő egyedülálló forrással büszkélkedhet kalcium-magnézium-hidrogén-karbonát-vízzel, amely 410 méter mélységből érkezik és 65-69 ° C hőmérsékletű. Helyi ritkaság a sóhegy a tavakkal, amelyek a múltban termikus forrást képeztek. Az 1900 m2-es gyógyfürdőben 17 úszómedence, szaunavilág és számos látnivaló található.

Mire számíthat, ha az Egerszalóki Győgyfürdőt választja?

  • Ülő medence gyógyvízzel
  • Pezsgőfürdő
  • Medencék különféle elemekkel
  • Medencék gyermekek számára
  • Török pezsgőfürdő
  • Szaunavilág (finn szaunák, orosz szauna, bio szauna, infraszauna, gőzszauna, aromás kabin és hűtőmedencék)
  • aroma kabinok
  • Gőzfürdő
  • Fitness
  • szépségszalon (kozmetika, fodrászat, manikűr, pedikűr)
  • Önkiszolgáló étterem, kávézó és wellness bár

A gyógyfürdő osztály a helyi gyógyvizet használja, amely jótékony hatással van az ízületi és reumás fájdalmakra, gerincbetegségekre, csontsérülésekre, izom-csontrendszeri deformációkra és néhány nőgyógyászati ​​betegségre**.

A felnőtt felnőtt egész napos gyógyfürdőbe történő belépése 4500 Ft (kb. 12.50 €).

További információ
Demjén Termálfürdő
Demjén Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Eger
Eger