Látogasson el Szarvas városába és szálljon meg a Liget Wellness és Konferencia Hotel ****-ben, ahol teljes kikapcsolódás várja. A békés vidéken, a folyóparton egy olyan kényeztető élmény várja, amelyre biztos, hogy sokáig emlékezni fog. Gyógyvizes medencék, szaunavilág, masszázsok és finom, egészséges félpanziós ellátás biztosítja álmai pihentető üdülését. Egészítse ki luxusnyaralását a környék felfedezésével, amelyek az egész család számára garantált szórakoztatást biztosítanak.

A szálláshelyről

A luxus Liget Wellness és Konferencia Hotel **** a magyarországi Szarvas városában található, ahol egy igazán exkluzív pihenésben lehet része. Kényeztetését a wellness-részleg, kényelmesen berendezett szobák és hagyományos magyaros finomságok és egészséges ételek garantálják. Látogasson el erre a nyugodt vidékre, ahol élményekben sem lesz hiány.

A szálloda Szarvas városának csendes részén, a folyó partján található, amelyet dús zöldövezet vesz körül. A környéken rengeteg természeti szépség, történelmi látnivaló és felejthetetlen élmény várja az idelátogatókat. Ha a természet szerelmese, látogasson el Magyarország legnagyobb arborétumába (2,6 km), amely több mint 1600 növényfajt mutat be. Megcsodálhatja a gyönyörű tájat és a ritka madarakat a Körös-Maros Nemzeti Parkban (1,7 km).

Számos műemlék emlékeztet a régió gazdag történelmére. Irány a Bolza-kastély (1,3 km), amelyet a 18. században egy Szarvason élő tekintélyes olasz család alapított Magyarországon. Az impozáns építmény a Körös folyó fölött áll, amelyen csónakázva egy igazán különleges kirándulást tehet.

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató program lesz a Mini Magyarország makettpark meglátogatása. A gyerekek igazán élvezni fogják ezt az egyedülálló interaktív parkot. Érdekes kulturális látnivalók közé tartozik az egyedülálló Vízi Színház (1,7 km), amely egy vízre épített színpadból és egy görög mintára épített nézőtérből áll, vagy látogasson el a város központjában található régi Evangélikus templomhoz (2,5 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, hangulatos erkély nélküli kétágyas szobában lesz.

A szoba kényelmes ággyal, székkel és asztallal, LCD TV-vel, telefonnal, széffel, valamint kávé- és teafőzővel van felszerelve. A melegebb napokon a maximális kényelem érdekében légkondicionáló áll rendelkezésre. A szobákhoz természetesen privát fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval.

Választhat erkély nélküli vagy erkélyes kétágyas szobát is, amelyből gyönyörű kilátás nyílik a Holt-Körös holtágra vagy a szálloda rendezett parkjára. Egyes szobákban pótágy vagy kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Egyetlen wellness-nyaralás sem lehet teljes minőségi ételek nélkül. A szálloda étterme elkötelezett az egészséges életmód mellett, ezért vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, kiegyensúlyozott ételeket kínál vendégei számára.

A kínálatban a magyar és nemzetközi különlegességeket, valamint a diétás ételeket is megtalálja. Ezenkívül vegetáriánus specialitások is szerepelnek az étlapon.

A svédasztalos reggeli és vacsora mellett az étterem a'la carte menüt is kínál. Ha inkább valami könnyűt szeretne, válasszon a frissítő saláták, előételek és levesek közül. A főételek között gnocchi, steak vagy hal szerepel. Az étlapon gyermekételek is szerepelnek a legkisebb vendégek örömére.

Édesítse meg napját egy ínycsiklandozó desszerttel és egy csésze finom kávéval. Az étteremben és a lobby bárban pedig kedvenc koktélját vagy egy különleges magyar bort is elfogyaszthat estére.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol szinte minden elképzelhető wellness-szolgáltatást megtalál. Közvetlenül a szálloda területén 670 méter mélyről gyógyhatású termálforrás fakad, amely segít a nőgyógyászati vagy bőrgyógyászati problémák, illetve az ízületi fájdalmak kezelésében.

A szálloda gyógyvízének jótékony hatásait két termálmedencében élvezheti - az egyik kültéri, a másik pedig egy kültéri és egy beltéri részleggel rendelkezik. A szálloda kertjében található szezonális kültéri úszómedencében vagy a másik nem termálvizes külső-belső melegvizes élménymedencében is pihenhet, amelynek hőmérséklete 30-33 °C, és amely szintén rendelkezik beltéri és kültéri részleggel.

Töltődjön fel a szaunavilágban, ahol egy gyönyörű kilátással rendelkező, üveggel zárt finn szauna, egy különleges gyógynövénykabin, egy jégkút, egy gőzfürdő és egy kültéri finn szauna található merülőmedencével, amit igény esetén privát használatra is ki lehet bérelni.

A szálloda egyedi sószobával rendelkezik, ahol pihenhet, és a nyugtató zene és a kellemes környezet hatására teljesen feltöltődhet. Még több kikapcsolódásért foglaljon időpontot egy masszázsra vagy kényeztesse magát egy szépségápolási kezeléssel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda ideális kisgyermekes családok számára, akiknek számos szórakoztató programot kínál. A legkisebbeket egy mászókákkal ellátott szabadtéri játszótér várja, mellette található egy játszóvár, ahol egy kétszintes mászóvár és egy gyermek sarok várja a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. A 30-33 °C hőmérsékletű melegvizes élménymedence beltéri részénél van egy kis gyerekpancsoló.

Ezenkívül minden szükséges babafelszerelés, például etetőszék, kiságy, fürdőkád és babaápolási kellékek is rendelkezésre állnak. Szobájába pedig pótágyat is kérhet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Azok akik szeretnének formában maradni, látogassanak el a szállodában található modern fitness terembe, ahol edzőgépek, kardioterasz és nyújtószőnyegek állnak rendelkezésükre.

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Erzsébet-liget , Szarvas
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Liget Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 10869677-2-41


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
1,5 km

Utazási tippek

Szarvas

Szarvas Utazási tipp

A Magyarország délkeleti részén található Szarvas városát mindenképpen érdemes meglátogatni. A város számos történelmi emléket őriz, a műemlékektől kezdve a templomokon át az érdekes múzeumokig. A település első számú látnivalója, amit semmi képpen nem szabad kihagyni, a Szarvasi Arborétum. A 82 hektáros területen 1 600 fa- és cserjefaj látható a világ minden tájáról. Az arborétumból emellett csodás kilátásban gyönyörködhet és akár órákig sétálgathat a különleges növények között, különösen, ha szeret időt tölteni a természetben.

Szarvas emellett a fürdőkultúrájáról is ismert, amely még az Oszmán Birodalom idejéből ered. A Szarvasi termálvízre épülő fürdők ezt a hagyományt viszik tovább.

Kihagyhatatlan látnivalók Szarvason?

  • Látogasson el a Bolza-kastélyban és tegyen egy sétát a gyönyörű kastélykertjében
  • Fedezze fel a Magyar műemlékek miniatűr parkját
  • Látogasson el az Állatkertbe és a csónakázótóhoz
  • Nézze meg a Tessedik Sámuel Múzeumot
  • Tegyen egy sétát a történelmi belvárosban
További információ
Mezőtúr
Mezőtúr
Szarvasi Arborétum
Szarvasi Arborétum
Körös folyó völgye
Körös folyó völgye