Hogy mi várja Önt az Avar Hotel **** Superiorban való tartózkodása során? A Mátrai Nemzeti Park gyönyörű természete, egyedülálló látnivalók és luxus kikapcsolódás. Mindezt az ízletes félpanziós ellátás, a modern szobák és egy hatalmas, kétszintes wellness központ teszi igazán emlékezetessé.

A szálláshelyről

Az Avar Hotel *****Superior Gyöngyös-Mátrafüreden, a Mátra hegység és a Mátrai Nemzeti Park közelében, Budapesttől mintegy 85 km-re található. A szálloda közelében számos, olyan egyedülálló látnivaló kereshető fel, minta a Sástói kőfejtő felett átívelő függőhíd (4,2 km) vagy az ország legmagasabb pontja, a Kékestető (11,4 km), ahol télen még síelni is lehet.

Meglátogathatja az Orczy-kastélyt (6,3 km) is, ahol a Mátra Múzeum is található. Itt többet megtudhat a helyi nemesség korabeli életéről és a környék természeti kincseiről, mivel a kertben egy nagy természettudományi pavilon is várja a látogatókat. De a Siroki vár (36,4 km) is megéri a látogatást. Itt egy egyedülálló kiállítás mutatja be az ország Oszmán birodalom által megszállt részének 16-17. századi mindennapi életét.

Ha pedig egy kicsit aktívabb programra vágyik, akkor próbálja ki a Mátra Kart (3,8 km) fedett, egész évben nyitva tartó gokartpályáját. Télen ne hagyja ki a modern Sípark Mátraszentistván (24,1 km) síközpontot, ahol 10 sípálya, éjszakai síelés és egy funpark várja a snowboard és a síelés szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmesen berendezett Superior kétágyas szobában foglalhatja el, amely 22 m²-es és egy privát erkély is tartozik hozzá, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. A fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt, a további kényelemről pedig a légkondicionáló készülék, a WiFi csatlakozás, a TV, a minibár, a telefon és a széf gondoskodik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményekért a szálloda étterme, kávézója és bowling bárja felel. Az étterem modern hangulatával valamint a magyaros, a mediterrán és a nemzetközi konyha ízletes fogásaival nyűgözi le vendégeit. A kávézóban kellemes beszélgetéseket folytathat a kandalló mellett, egy csésze kávé vagy egy pohár bor társaságában. A bowling bár pedig az esti szórakozásról gondoskodik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessközpontja 2 emeleten és több mint 1000 m²-en terül el. A kikapcsolódás közben a következőket veheti igénybe:

  • Medence Világ hidromasszázs elemekkel ellátott beltéri medencével, pezsgőfürdővel és gyermekmedencével.

  • Szauna világ finn szaunával, infraszaunával, gőzfürdővel, szanáriummal, tepidáriummal, sóbarlanggal, merülőmedencével és napfényes réttel.

  • Sweet Harmony privát SPA zóna romantikus zenével és világítással, pezsgőfürdővel, szaunával, élményzuhannyal, minibárral, TV-vel és DVD-lejátszóval.

  • Masszázsszalon relaxációs kezelések széles választékával.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A tágas szoba felszerelését kisággyal, kiskáddal, bilivel vagy kicsiknek való WC-ülőkével is ki lehet egészíteni. A gyerekek a szabadtéri játszótéren és a beltéri játszósarokban szórakozhatnak, ahol nem egyszer animációs programok is is várják őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az sportos vendégek használhatják a felszerelt fitnesztermet vagy a szabadtéri edzőparkot. És persze előttük is nyitva a bowling terem.

Avar Hotel ****superior

Avar Hotel ****superior

Parádi 24 , Mátrafüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Avar Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-352529


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
4,9 km
Sífutás
22,7 km

Utazási tippek

Mátra-hegység

Mátra-hegység Utazási tipp

A Mátra hegység Magyarország magashegysége az ország két legmagasabb hegycsúcsa, a Kékes (1014 m) és a Galya-tető (965 m). Magyarország északi részén, elsősorban Heves megyében, részben Nógrád megyében található. A Mátrai Tájvédelmi Körzetben ritka és nagyon értékes növény- és állatfajok élnek. A vulkanikus eredetű hegység kialakulása szorosan összefügg az Északi-középhegység és a Kárpátok kialakulásával.

Hol lehet túrázni a hegységben?

  • az országos Kéktúra mentén a Kékes-hegyre
  • Mátraverebélyre, Magyarország leglátogatottabb zarándokhelyére (Mátraverebély-Szentkút)
  • a Sástóhoz, Magyarország egyik legmagasabban fekvő tavához
  • Magyarország harmadik legmagasabb hegyéhaz, a Galya-tetőhöz
  • a Mátrafüredi Gyógyfürdőhöz
  • Parádra - a parádfürdői gyógyvízet palackozzék is is. A közeli Parádsasvár kastélyáról híres.
  • a Mátraderecskei mofettákhoz (természetes szén-dioxid gyógyhely)
Kelet-cserháti Tájvédelmi Körzet
Kelet-cserháti Tájvédelmi Körzet
Eger
Eger
Kékestető
Kékestető